-1.4 C
Budapest

Újabb Harcos hétvége, most betyáros akadályokkal

Szeptember 8-ai hétvégén több terepfutó versenyt is rendeztek Hazánkban, melyeken a Betyársereg tagjai is képviseltették magukat. Alább kanizsai Testvérünk beszámolója harcosaink szerepléséről.

Harcosaink Survivor Feri Testvérünkkel a HunHarcos Kupán

Harmadik alkalommal került megrendezésre Sümegen, a Sümeg Trail elnevezésű futóverseny. A 179 nevező közül a gyerekek gyermekeknek 1,4 km a felnőtteknek 8,15 és 21 kilométeres távokkal kellett megküzdeniük. A táj csodás, a szervezés pedig első osztályú volt. Mozgalmunkat a 8 kilométeres távon Mihályfi Ákos képviselte a Bakonyi Klánból.

Mihályfi Ákos a Bakonyi Klán képviseletében a sümegi versenyen

A másik verseny a HunHarcos akadályfutás volt. A mostani futamnak Tihany adott otthont. A Betyársereget Vidovics Ferenc képviselte Nagykanizsáról. Több Betyár is nevezett, de sajnos betegség miatt vissza kellett mondaniuk az indulást. Testvérünk a hosszabb 13+-os távon indult.

A megszokott HH-feladatok mellett (dárda dobás, csatacsillag, szögesdrót alatt mázsás) új kihívás is volt. 2 sörös hordót fej fölött tartva kellett megkerülni egy futballpályát. Vizes akadály most nem volt, mivel természetvédelmi területen zajlott a verseny. Gyermek futamok itt is voltak, ahol az 1-3. osztályosok között jászsági Testvérünk kislánya a 3. helyen végzett.

A következő hasonló esemény, ahol Betyárok is indulnak majd, a miskolci Spartan Beast lesz októberben, amire ez a verseny remek felmérőnek bizonyult.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink