Ultrák és huligánok Magyarországért!

szeptember 3, 2015 a Harcosok klubja

Egy remek írás jelent meg a Magyar-Román EB selejtező meccs előestéjén a Nemzetiarcvonal.net-en. Az írás szellemiségével és mondanivalójával teljes mértékben egyet tudunk érteni és csak annyit fűznénk hozzá, hogy Hajrá Ultrák, Hajrá Magyarország!

Néhány nappal ezelőtt a hazai migrációs politika összeomlott, a helyzetet kezelni képtelenség. Kizárólag idő kérdése és kezdetét veszi az erőszak. A kormány totális zsidó össztűz alatt. Honvédségünk java része külföldön, a rendőri állomány pedig tanácstalan. A budapesti belváros liberális, körülmetélt firkászai közben az óriásira duzzadt problémát teszik bagatellé, azokat a magyar embereket gyalázzák, akik a helyzet vélhető eldurvulására figyelmeztetnek. Hiszen a helyzet óráról-órára súlyosbodik. Meg nem erősített hírek szerint, Csongrád megyében ezidáig négy nemi erőszakot követtek el illegális határátlépők, szélsőségesen primitív emberállatok. Ezeket a hatóságok – feltételezhetően – felsőbb utasításra eltussolták. A fővárosban idős embereket raboltak ki és rendőröket késeltek. Napok kérdése és az extremizálódott janicsár horda a legbestiálisabb erőszaktevéssel fogja tudatosítani létjogosultságát Európa közepén.

Pénteken pedig magyar-román EB-selejtező. A futball szerelmeseinek igen fontos este lesz. A honi ultrák és huligánok is nagy napra készülnek. A drukkerek, akár egy ütőképes hadsereg, több esetben is bizonyították törtlen hűségüket szeretett klubjukhoz és a drága magyar hazához. Ultráink erőszakosságának híre rettegéssel töltötte el a románok szívét, amikor fiaink Bukarestben adtak ízelítőt a magyar virtusból. Ők a lelátok gladiátorai, a harmadik félidő játékosai. Egyszerű, magyar srácok, akik szíve együtt dobban, ha Magyarországért kell kiállni. 2006-ban az ultrák rohamozták meg a zsidó hazugságok fellegvárát, a televízió épületét, 2008-ban pedig megakadályozták, hogy a szodómista-buzeráns csürhe meggyalázza a Hősök terét. Tavaly pedig a szurkolói klubok vezetőinek éleslátása és helyzetfelismerése akadályozta meg, hogy Ábrahám-ivadékai elhozzák Majdant Budapestre. Nekik köszönhető, hogy aznap nem festette a magyar vér pirosra a pesti utcát.

7049833_7f646db5e47d1d8c96c2cd31c697fc68_wm (1)

Most, amikor életterünket emberállat invázió árasztja el, újra szükség lesz hazánk ultráira, hogy bebizonyítsuk az egész világnak: Nem adjuk át önként a hazánkat a parazita honfoglalóknak! Ezt a földet őseink a vérükkel védték meg és nem hagyjuk a muzulmán söpredéknek bemocskolni.

Túlzás nélkül kijelenthetjük, hogy ultráinknak történelmi szerepe lesz. Utcai harcok során szerzett tapasztalataik kiemelt fontossággal bírhatnak. De most nem az egyenruhások ellen! Hiszen a magyar rendőrök nagy része a rend védelmére esküdött fel, hivatásának élve töretlenül rendpárti. A harmadik félidők utcai harcosainak most ne az “A.C.A.B.” legyen a csatakiáltása, hanem az “Idegenek kifelé!” A rendőri állományt most kötelező segíteni! Azért, mert mindannyian magyarok vagyunk. Azonos élettérben, azonos származással, ugyanazzal a vérségi kapoccsal. A magyar-román EB-selejtezőre induló ultrák nagyon is tisztában vannak a történések fontosságával, tisztában vannak azzal is, milyen következményei lehetnek a patkányemberek térhódításának. Az ultráink soha nem futottak el, amikor harcra került sor! Harcoltak csapatukért, a becsületért, a hagyományokért. Most pedig Magyarországért fognak harcolni! Nem fordulnak vissza és nem adják fel a küzdelmet. Halálra szánva. Félelem nélkül.

A magyar ultráknak a hatóság embereit kell erősíteni, hiszen a faji háborút csak együtt éljük túl! A háború pedig már akkor elkezdődött, amikor Mohamed első férge hazánk vérrel szentelt földjére lépett!

(Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment