0.2 C
Budapest

Vadászat a cigány gárdára – a rendőrség elfogta a brutális támadókat

Mint ismeretes a fővárosi buzivonagláson a székesfehérvári vármegye harcosa bátor akciójával megakasztotta a deviánsok menetét. Az őt bántalmazó cigányokat még keressük, mert úgy tűnik a hatóság most sem akar tenni semmit. Persze más lenne a helyzet ha cigányokat bántalmaztak volna.

A rendőrség elfogta a brutális állatokat

A Tolvajkergetők Facebook oldalán jelent meg a következő bejegyzés, amelyet azóta több nagy hírportál is megerősített:

Elfogta a rendőrség a homoszexuális-felvonuláson verekedő „rendezőket”. A hivatalos közlemény szerint egy 23 és egy 37 éves budapesti, valamint egy 39 éves alsónánai illetőségű férfit vettek őrizetbe. Valamennyiüket csoportosan elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsítják, és indítványt tettek előzetes letartóztatásukra. Egyikük – a 23 éves – valóban az olvasóink által felismert Lakatos Richárd.

Köszönjük, hogy a rendőrség korrektül és a törvényeknek megfelelően járt el! Egyszersmind íme a csattanós válasz azoknak, akik az ellentüntetőt összerugdosó bűnözőket védték, akik azzal jöttek, hogy „de hát igazuk volt” meg „kereste a bajt” az áldozat. Bizony, amit a „rendezők” tettek, bűncselekmény volt. Az előzetes letartóztatás oka pedig nem a színük, a szaguk vagy más testi attribútumuk, hanem az, hogy valamennyiük ellen több büntetőeljárás is folyik már más bűncselekmények miatt, ezért fennáll a bűnismétlés veszélye.

A homoszexuális-felvonulás szervezői továbbra sem adnak magyarázatot arra, miért éppen ezeket a közveszélyes bűnözőket bízták meg a „rendfenntartással”, amikor törvényesen működő biztonsági cégek százaiból választhattak volna.

Természetesen továbbra is várjuk a többi bűnöző adatait, mert nem bízhatunk az igazságszolgáltatás példás büntetésében. Ahogy a deres.tv írta:  „Szeretnénk velük tisztázni néhány kérdést az üggyel kapcsolatosan… ”

Korábban írtuk:

Sz. László a székesfehérvári HVIM oszlopos tagja, hagyományőrző huszár harcos egyedüliként megállított egy vonagló kamiont a bátor akciójával, ezzel az egész buzifelvonulás is legalább negyedóráig állt, borsot törve a szervezők orra alá. A deviánsok menetét biztosító, a helyszínen és később is önmagukat a cigány gárda tagjaiként azonosító rendezők bestiális módon, háromszoros túlerőben rátámadtak, földre kerülése után is bántalmazták (videó és képek alább).

Az első megvan Lakatos Richárdnak hívják, szigethalmi és „természetesen” bűnöző. Pontos címét keressük még!

20140706_szlaci_akcio4_1

Felmerül, hogy a tettüket faji alapon követték el, tekintve, hogy „geci magyar” felkiáltás is elhangzott szemtanúk szerint miközben ütötték. Az indokolatlanul agresszív cselekedetük a felvonulók között is megdöbbenést váltott ki, hiszen egyrészről látszott, hogy az egyébként senkinek sem ártó hazafit a földre kerülése után is bántalmazzák, másrészről félő volt, hogy lelökik. Követeljük a szervezőktől, hogy határolódjanak el az ilyen agresszív „rendezőiktől”! A rendőrség pedig számíthat feljelentésre, amiért a hazafit bántalmazó „rendezőket” nem állították elő, csak Sz. Lászlót (őt viszont teljesen indokolatlanul 72 órára).

Videó az aljasságról (még az Origó is „Túlkapás a Pride-on?” címen tette közzé):

Ezzel a nemtelen tettükkel a „cigány gárdisták” kivívták az egész Nemzeti Ellenállás bosszúját, ezért a HVIM 50-100.000 Ft / elkövető pénzjutalommal díjazza azokat, akik hiteles információval tudnak szolgálni az elkövetők kilétét illetően. Szeretnénk velük tisztázni néhány kérdést az üggyel kapcsolatosan… Várjuk az [email protected]-re az információkat: Név, lakcím, telefonszám, munkahely, facebookos adatlap linkje. Kérjük, hogy mindenki terjessze, ahol csak tudja a felhívásunkat! Osszuk meg és likeoljuk facebookon, küldjük el ismerősöknek!

Képsorozat Sz. László bátor akciójáról és az elkövetőkről (fotók Moncsitól):

Elkövető 1. – 100.000 Ft-os jutalom érte: Legagresszívebb, ő rúgta meg többször is a földön (ahogy a fenti videón is látszik)

„Az első elkövető, aki napszemüveget visel, és az egyik képen előrehajol, Lakatos Richárd, és Szigethalmon lakik. Természetesen bűnöző, több erőszakos bűncselekmény miatt folyik ellene eljárás. Facebookon nincs fent.” – fejtette meg  a Tolvajkergetők közössége. Szigethalmiak segítségét kérjük a pontos címért!

 

 

Elkövető 2. – 50.000 Ft-os jutalom érte:

Elkövető 3. – 50.000 Ft-os jutalom érte:

(Deres.tv nyomán)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink