9.4 C
Budapest

A Betyársereg ajánlásával – Nemzetek Keresztútja a hétvégén (+videó)

Az európai nemzetek túléléséért Via Crucis Nationum vagyis a Nemzetek Keresztútja címmel nemzetközi életvédő tanácskozásra, keresztútra és imavirrasztásra készül az Alfa Szövetség Budapesten 2016. július 23-24-a között.

Életvédő-logó

Július 23-án, szombaton, a keresztény Európa nándorfejérvári diadalát (1456) idéző déli harangzúgáskor nemzetek-országok életvédő képviselői indulnak a Szent Kapisztrán János nevét viselő budai térről a  Szent Margit hamvait rejtő,  domonkos rendi szerzetes kolostor romjaihoz.

A Krisztus kínszenvedését, halálát és feltámadását idéző, 15 stáció során arra a kétmilliárd, magzati életkorú gyermekre emlékezünk, akiket Krisztus hívó szava dacára sem engedtünk megszületni, akiket nem engedtünk az Élet Urához. A népesedésstatisztika kíméletlenül jelzi: az élet kultúráját legyűrő halál civilizációja a megszűnés felé sodorja a gyermekeit elrekkentő Európát. Fájlaljuk, hogy a természet kétmilliárd éves biológiai törvényével és olykor a saját alkotmányaikkal is dacoló rendszerek, kormányok hadat üzentek népeik testi és lelki termékenységének. A bölcsők háborúja azok miatt dúlja földrészünket, akik gondolattal, szóval, cselekedettel vagy mulasztással meghiúsítják a fogantatással kezdődő magzatgyermeki élet és az őket sokszor teherként hordó szülők élethez és méltósághoz fűződő jogának védelmét. Mi, a Krisztusban az Életért Egyesült Európai Nemzetek képviselői felkérünk minden jóakaratú embert, törvényhozót és egyházat: szálljunk szembe az anyaméheken, vagyis a nemzetek legbelső határain belül folyó népirtással, túlélésünk érdekében fékezzük meg az őslakos európaiak jövőjét fertőző dögvészes terrort!

[fvplayer src=”https://betyarsereg.hu/wp-content/uploads/2016/07/alfa-reklámfilm.mov” width=”565″ height=”315″]

A szervezők kérik, legyen részese e békét hirdető, keresztes útonjárásnak, mellyel egy szent és termékeny, minden gyermekéről édesanyaként gondoskodó Európa eszményét éltethetjük!

Békét az anyaméhben!

A részletes műsor a következő: 
2016. július 22., péntek
18.00 – 20.00 Fogadás az életvédő küldöttségek tiszteletére

Július 23., szombat
9.00 – 10.45  “Bölcsők háborúja” – életvédők tanácskozása a Hadtörténeti Múzeum márványtermében (Kapisztrán tér)
11.00 Latin nyelvű szentmise (Mária Magdolna templom, Kapisztrán tér)
11.45 Áldásosztás, gyülekezés (Mária Magdolna templom, Kapisztrán tér)
12.05  A déli harangszó után keresztút Szent Margit szigetére, a Dunába ejtjük abortuszáldozatokra emlékező rózsakoszorúinkat
14.00 Szeretetvendégség
15.00 Családi és gyermekprogramok
18.00 Szeretetvendégség
19.00  “Méhében él a nemzet!” – életvédő koncert (Margit-sziget, Zenélő kút)
21.00  15 órás imavirrasztás az európai nemzetek békéjéért

Július 24., vasárnap
12.00 Harangzúgásra hálaadás, fohász, áldásosztás
13.00 Szeretetvendégség

 (Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink