11.3 C
Budapest

A motoros klubok sorába lépett a Betyársereg Motoros Klán (+VIDEÓ)

Hosszú évek óta markáns résztvevője a hazai motoros életnek a Betyársereg Motoros Klán. Vaslovas harcosaink elérkezettnek látták az időt, hogy magasabb szintre lépve tagozódjanak be a magyar motoros klubok közösségébe, így BETYÁRSEREG MC, tehát motoros klub néven és rangban róják tovább az utakat. 

A látványos beöltöző szertartásnak a nemrég felavatott klubház adott otthont. A tagok Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezére előtt öltötték fel az új colorral díszített mellényt. A szertartáson részt vettek a hazai motoros klubok képviselői is, így a Hells Angels tatai és budapesti chaptere, a Pirates Family MC, a Devils MC, a Condors MC, a Medieval MC és külföldről a Helldorado MC. Megjelentek baráti motoros egyesületek is, mint a Konok Kunok, a Szkíta Motorosok, a Gárdamotorosok, az M1800R, a Csavargók valamint az Infernoise.

A szertartáson természetesen jelen voltak a Betyársereg klánjai, valamint hagyományőrző betyárok és más bajtársak részvételével zajlott a méltóságteljes esemény. A beöltözés végén Tyirityán Zsolt rövid köszöntőt mondott, melyben kifejezte, hogy a Betyársereg MC működése a Sereg és a motoros klubok közösségének dicsőségére fog szolgálni. Gratulálunk motorosainknak!

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink