8.6 C
Budapest

A Betyársereg kiáll az igazság mellett – tények a kerepesi gyilkosságról

A következő történet a magyar igazságszolgáltatás csődje, ahol a bűnöst védik és az ártatlan szenved. Tipikusan hazai tragédia. A most ismertetett esetről a médiában is halhattak, csak hogy ott a megkéselt fiatal és családja volt az áldozat. A valóság egészen más…

chains

Azért írunk most erről, mert az események egyik főszereplője, akit a cikkben „T” családnak neveznek, történetesen a Betyársereg egyik harcosának a rokona. Mozgalmunk kiáll az igazság mellett és mindenben támogatja harcosunk rokonait. Hiába a lakásfoglalók kapálózása és sárdobálása, az igazságot nem lehet elhallgattatni és a betyárok nem felejtenek…

A tények tükrében: Halálos késelés Kerepesen

Többen rátámadtak egy kerepesi házra péntek éjjel, a támadás során egy embert halálra késeltek. Péntek éjszaka többen jelentek meg egy kerepesi családi háznál. Behatoltak, majd odabent leszúrtak egy férfit. A megsebesített ember a helyszínen életét vesztette. A kiérkező rendőrök a házban négy embert elfogtak és megtalálták a gyilkossághoz használt a kést is – írja az Index. Utánajártunk, hogy mi is történt valójában.

Minden internetes oldalon, tévében ezt a hírt szellőzteti a média. A tévében elhangzott, hogy a tulajdonos mostohalánya balhézott többször, mert szeretné megszerezni az ingatlant. Mi az igazság? Valóban ez történt, vagy a valóság teljesen más? Nos igen! A valóságban egy család évekkel ezelőtt kezdődött kálváriája van aminek a végén most éjjel megtörtént a tragédia. A média úgy állítja be, hogy négy Gipsz Jakab behatolt egy magánházba ahol leszúrtak egy férfit. Van benne igazság: valóban leszúrták és ez szörnyű, de a többi nem igaz!

Évekkel ez előttre nyúlik vissza a történet aminek a tragikus végkifejletét gyakorlatilag az impotens igazságszolgáltatás és rendőrség okozta. A történet két család összefonódásával kezdődött. T családban „Júlia” nevelte egyedül a két gyerekét (a lakást a lányok örökölték édesapjuk halála után), „V” családban „Géza” szintén egyedül nevelte a fiait. Összeköltözésük után a helyszükséglet miatt kénytelen volt egy olyan átalakításba kezdeni a házon ami a végén biztosította a fiainak a lakhatási szükségleteit. Tény: ez az átalakítás forintális befektetéssel is járt, és az is tény, hogy odaköltözésük előtt a meglévő ház három generáció lakta teljes kényelemben, az értéknövekedés viszont szintén tény volt, így „Júlia” mint gondviselő ráíratta „Gézára” az ingatlan 1/4-ed részét.

Idő előrehaladtával a viszony megromlott és mindennapossá váltak a veszekedések, családi terror. Mivel „Gézát” az addigra már felnőtt két nagyfia támogatta, Júliát pedig csak a két lánya és a beteg, öreg édesanyja, rövidesen pokol lett az életük. Több rendőri intézkedés után úgy döntött a „T” család, hogy elköltözik albérletbe az apai örökségből, aminek 3/4-ed tulajdonával rendelkeznek.

Több, mint 5 éve zajlanak a perek. „V” volt, hogy el sem ment a tárgyalásra, vagy csak az ügyvédjét küldte el és remekül elélt a gyerekeivel (és azok barátnőivel) abban az ingatlanban, amit a néhai „T” apuka épített és hagyott örökül lányaira. Eladáshoz nem járult hozzá, mert álláspontja alapján neki több jár mint a tulajdonjog ráeső része, kiköltözni nem volt hajlandó. Többszöri próbálkozás volt a megegyezésre, de nem lehetett. Rengetegszer volt kint a rendőrség, de a nyilvánvaló és bizonyított családi agresszió ellenére sem kapott a „T” család segítséget. Albérlet, adósság és reményvesztettség, tehát a megszokott magyar igazságszolgáltatás amiben csak a banknak segít a rendőrség.

2014.09.05. este a nagyobbik „T” lány a barátjával elment a házukhoz, néhány eszközt elhozni a garázsból. A barát hórukkembernek elhívta a két alkalmazottját, két karosszérialakatost. Megérkezésükkor bent égett a lámpa, ahogy beléptek a kertkapun lekapcsolódott és a bezárt ajtóban belülről benne volt a kulcs. Nagyon fontos : telefonon tájékoztatva volt „V”, hogy este mennek a cuccaikért. Tehát amikor lekapcsolódott a lámpa, kisvártatva egy BMW állt meg erősen fékezve az utcán és egy magas férfi ( V fia, későbbi áldozat) ugrott ki belőle és ekkor belülről is rárontottak a „T” lányra, barátjára. A három férfit a három támadó (az elvi sértettek) ütőkkel és valamilyen rugós sporteszközzel összeverte, miközben a lány kirohant az utcára és sikoltozva hívott segítséget a 107-től (rögzítik a beszélgetést). Eközben a ház előtti teraszon folyt a csata és a három férfi védekezett ahogy tudott.. A jelen helyzetben sem tudja a rendőrség, hogy mivel ejtették a halásos sebet, mivel a barát súlyos agyrázkódást szenvedett. Nem igaz, hogy rátörtek a családra ártó szándékkal és ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy a médiában négy támadónak beállított emberből három ( „T” lány, és a két segítő) már este otthon volt és csak az önvédelemből szúró férfit tartották bent. A média által sértettként bemutatott emberek a leszúrt férfi kivételével sértetlenek, a „négy támadónak” bemutatott emberből pedig csak a „T” lány úszta meg sérülés nélkül, a három férfit összeverték, barát arccsontja és az álla eltört.

Tény: gyilkosság nem megoldás, de ez önvédelem volt. Tény: hatósági, jogi segítséget kilakoltatás, vagyonkérdésben csak a bankok kapnak. Tény: a média teljesen máshogy mutatta be a történteket mint ahogy a valóságban történt.

 (Deres.tv nyomán)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink