30.4 C
Budapest

A Betyársereg újra (NEM) támad – pár szó a liberális hisztériakeltésről

Egy olvasói levél, arról, hogy mit jelent ma Magyarországon a Betyársereg megjelenése. Egyesek rettegnek és a hisztériát keltik, de mi van ennek a hátterében? Gondolkodjunk egy kicsit „kedves” jogvédők”!

Az elmúlt közel fél évben felfigyelt a liberális média egy baráti társaság kisebb-nagyobb összejövetelére. Ezek a találkozók nagy visszhangot váltottak ki  a  magyarságot befeketíteni vágyó becsülettel nem rendelkező, újságírói társadalomban.  Ezzel, akaratukon kívül  támogatóivá váltak egy magyarokból álló szövetségnek,  hiszen soha semmilyen hirdetést nem fogadtak volna el  egy támadhatatlan, felvállaltan magyar közösségtől.  Van, amikor a pénz nem minden, igaz Rájuk ez nem jellemző, a rombolásra mindig van anyagi háttér.

Legutóbb Szúcson jártak a betyárok, mely azonnal hatalmas felháborodást okozott néhány emberben.  Gondolom ez csak azért lehetett, mert nem jelentették be, hogy elmennek bográcsozni, beszélgetni.  Képesek voltak meglátogatni a helyei kereskedéseket, ahol élelmiszert stb vásároltak, ezzel segítve a helyi magyar vállalkozókat.  Néhányan azonban nem örültek ennek a pikniknek, fenyegetve érezték magukat.  Erről az egyik „”jogvédő J”” cég filmet is forgatott, mely teljesen ellentétes hatást váltott ki a nézőben, láthatóvá téve egy égető problémát, mely több kistelepülésre is igaz kishazánkban.

Sok igazi fegyveres testület kelt félelmet a honpolgárokban világszerte. Van ugye a rendőrség, avagy a rendnek őrei. Sokakban félelmet keltenek. Félnek a gyorshajtók, félnek a lopott autókkal közlekedők, a biztosításon spórolók és a betörők. Félelemkeltő a vámos, a határőr. Félelmet kelt a hamis útlevéllel közlekedőben, a csempészben és fegyvere is van. A betyároknak, nincs, mégis Ők a félelemkeltők ezt mutatja a minapi riport, melyen több rettegő panaszkodik rájuk. Megérkeztek Szúcsra, sokunk számára teljesen ismeretlen magyarországi faluba. Bográcsozni, kikapcsolódni, pihenni. Több oroszlánszívű, bátor közel 80 éves nyugdíjas életét nem féltve, üdvözölte a fekete ruhás ijesztő figurákat. Süteménnyel, némi házi étellel-itallal kínálták a jövevényeket. Valahogy bennük és a többségben nem keltettek félelmet, nem rettegtek, nem rohantak fűhöz-fához segítségért, mert a segítség megérkezett.

Szóval szüntessük meg a rendőrséget, a határőrséget a katonaság után, hisz félelmet kelt, rettegéssel töltik el az embereket. Szüntessünk meg az ember alapvető jogát az életet, hisz ha nincs jogom önmagam megvédésére, nincs jogom az ÉLETHEZ SEM !!!

De térjünk ki az előre bejelentkezéshez, mert úgy tűnik már nem csak egy demonstrációt kell bejelenteni, hanem már baráti társaságok összejövetelét is.

Evernote-Camera-Roll-20150322-164647kicsi

A napokban egy magyar család szeretné vendégül látni a Betyársereg néhány tagját egy baráti grill-partyra, ezt így mondják liberálisoknál, mi is ezt írjuk, hogy megértsék. A helyszín Pilisvörösvár, de az időpont még nem tisztázott.  Hamarosan sorra kerül, bográcsozni jobban szeretünk, mint síelni.

Most hívnánk fel minden rettegő figyelmét, ha szeretnének ezen megjelenni, természetesen a kerítésen kívül, szeretettel várjuk Őket, a Betyárseregnek NINCS takargatni valója!

 ÉS NEM IS LESZ!

CSEHIBETYÁR

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink