9.4 C
Budapest

A bulinegyedben fog masírozni a Tett és Védelem cionista alapítvány

Nekik szabad közbiztonságot szervezni és önkénteseket toborozni? Megelégelték az “antiszemitizmust” és a “becsmérlést”, ezért toboroz a nyíltan zsidó érdekekért küzdő, külföldről is pénzelt alapítvány.

Az antiszemita atrocitások megelőzésére a Tett és Védelem Alapítvány (TEV) úgy döntött, egyfajta “önszerveződő biztonsági szolgálatot” hoz létre Budapesten a bulinegyedben – olvasható a Népszava szerdai számában. A lapnak Szalai Kálmán, az alapítvány titkára azt mondta, a szolgálat elejét akarja venni annak, hogy Magyarországra “importálják az észak- és nyugat-európai antiszemitizmus terjedő pestisét”, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy biztonsági szempontból “Budapest ne váljon olyan hellyé, mint némelyik nyugati nagyváros”.

Az újság felidézte, nemrég A Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány kuratóriumi elnöke, Szabó György azt nyilatkozta a Népszava online felületén, hogy rendszeresen történnek verbális atrocitások a VII. kerületben. A szóbeli agressziót erősen ittas turisták követik el, angolul becsmérlik a zsidókat, mivel a világ jelentős részén nem szeretik őket…

Leginkább az ortodoxokat éri impulzus, mert ők viseletük alapján jól beazonosíthatók. A biztonsági szolgálatról szóló elhatározás nem kizárólag Szabó György jelzései alapján született, de szerepet játszottak a folyamat felgyorsításában. Jelenleg a részletek kimunkálása folyik, várják az önkéntesek jelentkezését. A TEV-es szolgálat a tervek szerint együttműködik majd a rendvédelmi szervekkel – írja az újság, ezúttal nem felháborodva, mint a Magyar Gárda és a Nemzeti Légió esetében, hogy civilek fognak “masírozni” és közbiztonságot szervezni. Úgy látszik, ahogy amit nem szabad magyarként, azt szabad zsidóként.

/HVG nyomán Patrióta/

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink