21.2 C
Budapest

A cigányok sportszelettel várták a betyárokat

A liberális Index is beszámolt a németkéri tüntetésen történtekről és kiderült, hogy a cigányok várták a hazafiakat – sportszelettel.

„A Betyársereg továbbra is megvédi a magyarságot és ha a cigányok nem csak sportszelettel akarnának jönni, hát állunk elébe. „

 

Az eset egy humoros kis szösszenet is lehetne a cigányság részéről azonban, a komédia ideje lejárt. Egy öreg bácsit vertek majdnem halálra azok a fiatalok, akiket ez a degenerált banda kitermelt magából. Mint Tyirityán Zsolt a videó láttán elmondta: „Az, hogy a cigányok nem értik, hogy valójában mi is történt Németkéren az is csak azt bizonyítja, hogy nekik ez a magatartásforma, amelyet képviselnek, természetes. Viccelődnek itt a sportszelettel miközben fajtársaik félholtra vertek egy idős, ártatlan, magyar embert. A Betyársereg továbbra is megvédi a magyarságot és ha a cigányok nem csak sportszelettel akarnának jönni, hát állunk elébe. Mi persze a sport törvényeit betartjuk.”

A videón megszólaló pár idős ember pedig nem képviselheti az egész falut. Ha nem lenne erőszak ez a tüntetés sem lett volna megszervezve. Abba is bele kell gondolni, hogy sok idős ember nem is érzékeli a veszélyt míg az be nem kopogtat az ablakán, vagy jelen esetben be nem mászik ott. Talán sokan emlékeznek még a pár évvel ezelőtti brutális ózdi cigánytámadásra. A teljesen elcigányosodott Hétesen az egyetlen ottmaradt, 92 éves nénit brutálisan összeverték (többek között a combcsontját eltörték) és kirabolták. A TASZ jogvédői ezelőtt pár héttel forgattak ott, amikor is a videón a néni a következőket nyilatkozta: „Nem bánt engem még az ilyen gyerek sem. Én se bántok senkit se, engem se bánt. Ha meg bántanék, okkal bántanának engem is. Nem bánt engem senki se.” Hát igen. Nem bántották… így tehát már talán érthető, hogya veszély valós és nem a nemzeti oldal gerjeszti azt, ez csupán egy válasz, egy teljesen normális önvédelmi reakció a folyamatos terrorra. Ha mindenki csöndben maradna, a helyzet még súlyosabbá válhatna.

Az ózdi néni a támadás előtt nyilatkozott a TASZ „jogvédőinek”
A támadás után, hol van a TASZ?

Az pedig, hogy a támadó cigányok szülei rendes, tisztességes emberek lennének? Ha ez a helyes cigány neveltetés, akkor nem is csodálkozhatunk a naponta előforduló erőszakon.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink