24.7 C
Budapest

A Facebook teljes cenzúrája a nemzeti oldal ellen – avagy a szólásszabadság bajnokai

A Facebook ismét törölte a Betyársereg oldalát. Nem indokoltak, nem tiltottak, csak töröltek. A Szent Korona Rádió új Facebook oldalát szintén eltüntették. Túl nagy volt a népszerűség.

fbcen

Rövid idő alatt majd 8 ezer lájkot kapott a Betyársereg új oldala és 2500 körül volt a Szent Korona Rádió is, szintén pár nap alatt. Ezek remek eredmények. A Facebook a demokrácia és a szólásszabadság bajnokaként hirdeti magát, de tudjuk milyen ez a demokrácia. A liberalizmus minden oldalát támogatják, de ha valaki a nemzeti érdekeket hirdeti, a globalizmus és a multikulti ellen szólal fel, azt tiltani kell. Tiltani, hiszen ez népszerű és az emberek kezdik kinyitni a szemüket. Ez viszont veszélyes a fennálló hatalmi rendszerre. Ilyenkor pofátlanul minden indok nélkül tiltanak. Látszik ez Európa szerte, ugyanis több globalista, illetve cionista-ellenes oldalt is töröltek már. Ez a tendencia pedig valószínűleg csak erősödni fog a következő időszakban. Ezért is kell váltanunk!

bsend

Most egy új rendszeren dolgozunk és erre fordítjuk az energiáinkat. Nincs értelme újra megjelenni, hogy aztán újra töröljenek minket. Kidobott idő. A tapasztalatunkat azonban nem tudják eltüntetni. Kérünk mindenkit, hogy osszák meg saját profiljukon cikkeinket és ezt az írást is. Próbáljunk kicsit kilépni a Facebook világából. Nézzünk a dolgok mögé, mert nem csak a Facebookon megjelent események történnek meg. Mi folyamatosan frissítjük honlapunkat, hogy egy kisebb hírportállá váljunk, amely a harcos magyarság eszmeiségét fogja hirdetni. Kövessétek tehát honlapunkat és osszátok meg bejegyzéseinket. Nem tudják elhallgattatni a harcos magyarság kiáltását!

A honlapunk erős vár. Majdnem egy milliós nézettséget sikerült már elérnünk és mindezt úgy, hogy nem állnak mögöttünk milliós támogatások, vagy Norvég-alapok. A Facebookról való törlés óta, vagyis 1 hete, több mint 30 ezren néztétek meg a honlapunkat. Ez kiugróan magas szám. Mostantól minden erőnkkel ezt a várat fejlesztjük, hogy valóban a harcos magyarság bázisává tudjunk válni az online világban!

Betyársereg szerkesztőség

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink