14.3 C
Budapest

A fehér Európa megsemmisítése a cél

Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Migrációs és uniós belügyekért, valamint az uniós polgárságért felelős biztosa szerint az elkövetkező húsz évben, több mint 70 millió migráns befogadására van szüksége Európának, amit a fehér kontinens elöregedése tesz indokolttá.

betolakodok

Épeszű ember tudja, hogy ez mit jelent. A fehér faj, a géniusz a dinoszauruszok sorsára jut, az öreg kontinensen pedig végigsöpör egy apokaliptikus időszak, ahol a káosz maga alá temet mindent, amit a fehér rassz valaha alkotott. A Soros Alapítvány fáradhatatlan, jól megfizetett munkásai, népeink sírásói felesküdtek a piramis csúcsán található “mindent látó szemre” , hogy a sátán bábeli uralmát teljesítsék ki a teljes földgolyón. A Novus Ordum Seclorum, vagyis “az új világrend” gátlások nélküli zsoldosai azon mesterkednek, hogy felszámolják a nemzetállamokat és eltöröljék az Isten és ember alkotta határokat.

Szervezeteik antirasszista és antinacionalista propagandával árasztanak el mindent, hogy a közvéleményt manipulálják. A háttérhatalmi erők uralta kormányok pedig arra utasítják a fegyveres testületeket , hogy némítsák el a nacionalista hangokat és fojtsák el a kibontakozó civil ellenállást. Az ellenőrzött média cenzúrázott hírei között nem szerepelnek a fehér őslakosok elleni bestiális gaztettek. A mégis kiszivárgott hírek, kivétel nélkül alternatív hírportálokról érkeznek. Teljes megfigyelés alatt tartanak minden kommunikációs csatornát és eszközt, adott esetben pedig blokkolják azokat. Az európai emberek jogosan érzik úgy, hogy kiszolgáltatottjaivá váltak egy idegen inváziónak, ami a közeljövőben szélsőséges állapotokat idézhet elő.

A kormányok és az azokat felügyelő, háttérhatalmi erők természetesen a bevándorlás áldásos voltáról papolnak a média teljes spektrumán, felerősítve a tolerancia orgánumait.

Dimitrisz Avramopulosz elöregedett kontinensről beszél Európa esetében. Talán igaza van. A megoldást viszont nem abban kell megtalálni, hogy csekély kulturális értékrenddel, beilleszkedésre alkalmatlan emberekkel töltöm fel a fehér életteret. Arról nem is beszélve, hogy a rasszbéli különbségek olyan állapotokat idézhetnek elő, ami nevezhető akár polgárháborúnak is. Lehet, hogy a polgárháború az egyik lehetséges forgatókönyv. Egyenlőre nem lehet érzékelni a háttérerők következő rövidtávú lépését. A hosszútávú cél viszont, minden bizonnyal, a fehér faj és a fehér élettér megsemmisítése.

(Siklósi Botond – UJERO.NET)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink