30.2 C
Budapest

A hazafiak szombaton visszatérnek az utcára!

Szombaton a nemzeti ellenállás ismét az utcán fogja követelni a létjogosultságát a magyar élettérre. A radikális magyar fiataloknak elegük van abból, hogy buzik és liberálisok agitáljanak Magyarországon a betolakodók befogadása mellett.

svegy

A liberálisok az idegenek kezére akarják átjátszani az országot, hogy bábeli zűrzavart okozva, megszállhassák az életterünket. Az életterünket, ahol hőseink véreztek országunkért, ahol vér, könny és verejték tengerében hazát teremtettek őseink.

Életterünkben, ahol elődeink csontjai porladnak az áldott magyar földben, amelyből a jövő magyar generációi is vétetnek, hogy benépesítsék a Kárpát-medencét és minden időkben uralják földjeinket, ahogy tették eleink is.

Gyurcsány Ferenc éppen 10 éve verette az ÁVH-ra emlékeztető módszerekkel a magyar fiatalokat, akik a gyalázatos beszéde után az utcán adtak hangot ellenérzéseiknek. Pontosan 10 esztendeje lövette ki az állampolgárok szemét azzal a Gergényi Péterrel, akit azóta is csak patkánynak és féregnek neveznek a magyar hazafiak.

10 évvel ezelőtt a magyar fiatalok rohama alatt esett el a hazugságok fellegvára, a magyar Televízió épülete. A dühös harcosok támadásának ereje ízzé-porrá törte a rendőrpajzsokat, lángra lobbantotta vízágyúkat, a magyarok rohamának erejét rettegve menekültek a készenléti rendőrség egységei.

Emlékszem azokra a pillanatokra, mikor a TV-székház előtt álló rendőrök a nadrágjukba vizeltek, mert azt hitték felköti őket a tömeg, láttam azokat a fiatalokat, melyek azon az éjszakán harcosokká váltak.

Az indulatok korbácsolta harci szellem hatalmába kerítette a halandót, akik ezután nem törődtek a könnygázzal, a csattogó rendőrbotokkal, a fejmagasságban röpködő gumilövedékekkel, a lovasrendőrökkel, a vízágyúval, csak mentek előre, hogy dicsőséget szerezzenek a megtépázott nemzeti zászlónak, mely elől lobogott a tűzvonalban.

Ezt a zászlót a magyar hazafiak vére festette vörösre, akiket az ÁVH módszereit megszégyenítő Gergényi utasítására kímélet nélkül összevertek .A zsidó törpe Gergényi térdig gázolt a magyarok vérében, valószínűleg ölni szeretett volna, ha következmények nélkül megtehette volna.

Legalábbis az a hentesmunka, amit az utcán műveltek a kivénhedt tartalékos rendőri állománnyal az erre enged következtetni, talán még a fajtája béli Kun Béla is mosolyoghatott a pokolban.

Azóta megváltozott egy s más. A rendőrség zöme lecserélődött azóta, az állomány szinte kizárólag fiatalokból áll. Ezek az egyenruhás fiatalok ugyanúgy gyűlölik a betolakodó söpredéket, ahogy a magyarok nagy része is.

Továbbá, nekik is hányingerük van a liberális patkányokból, akik lépten-nyomon feljelentgetik a hatóságokat, mert állítólag nem viselkednek rendesen a déli határainkat ostromló emberevőkkel, pedofilokkal, terroristákkal szemben.

romer
A hazafiak egyik hangulatfelelőse a Romantikus Erőszak lesz. A minőség garantált.

Ezért a hazafiaknak nem ellenséget kell keresniük a rend őreiben, hanem szövetségest. Lehet, hogy hamarosan eljön az idő, amikor vállt a vállnak vetve kell megvédenünk Magyarország határait a betolakodók inváziójától.

Van viszont egy agresszív kisebbség, akik mindent gyűlölnek, ami magyar. Gyűlölik a rendet, az országot, a magyar embereket.

Ők azok, akiket a magyarok iránti gyűlölet tart szoros egységben. Ők azok, aki lenácizzák a magyar futballszurkolókat, ők azok, akik azon röhögnek, hogy a magyar családok nem tudnak megélni, pedig éjjel-nappal dolgoznak, ezek a mocskos férgek azok, akik a mi országunkban dőzsölnek királyi módon, abból a pénzből, mely a magyar nép kizsigerezéséből származik.

Nevük is van ezeknek a senkiháziaknak: liberálisoknak hívják magukat, akik folyamatosan a toleranciáról tartanak magyarokat kioktató előadásokat, ezzel szemben mindenkit gyűlölnek, aki nem fogadja el az ő nézeteiket.

Nos, a liberális patkányaink szombaton elhatározták, hogy élőlánccal veszik körbe a parlamentet, hogy tiltakozzanak a magyar kormány kirekesztő és rasszista népszavazási kezdeményezése ellen. Az Együtt, a Párbeszéd Magyarországért, az MSZP, a Modern Magyarország nevű magyarellenes szerveződések Gyurcsány vezetésével fognak protestálni a határainkon betolakodók mellett, azok mellett, akik elhozták a félelmet, a rettegést, a terrort a mi Európába.

Kiegészíti őket néhány szodomita szervezet, a Kétfarkú Kutyapárt szakadt narkós aktivistái, lepukkant lumpen bolsevikok és tróger antifasiszták.

A magyar fiatalok, legyenek azok radikális hazafiak vagy futball klubok szurkolói netán nemzeti szervezetek tagjai, ott lesznek, hogy a liberálisok pofájába kiáltsák: NEM FOGJUK HAGYNI, HOGY MEGSZÁLLJÁK AZ ORSZÁGUNKAT!

Szombaton, a Kossuth téren,16 órakor indul a magyar hazafiak demonstrációja, melyre remélhetőleg nagy számban érkeznek nemzettestvérek az ország minden szegletéből és a gúnyhatáron túlról is. A nemzeti rock műfaj közkedvelt zenekara, a Romantikus Erőszak gondoskodik a megfelelő hangulatról, a többiről pedig a hazafiak gondoskodnak majd.

Nem valószínű, hogy a botrány nélkül zárul a szombati rendezvény, hiszen a liberálisoknak már sikerült rendkívül aljas módon feltüzelniük az ott megjelenő magyar hazafiakat. A részükről tapasztalható provokáció pedig olaj lesz a tűzre szombat délután.

(Orgoványi Kálmán – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink