17.6 C
Budapest

A Szent Korona Rádió Facebook oldalát is törölték Zuckerbergék

Megvan a Facebook következő áldozata! A Szent Korona Rádió 32 ezres Facebook oldalát is törölték a demokrácia szószólói. Természetesen mondvacsinált indokok miatt. Ki lesz a következő? Inkább nem adnánk ötleteket, de azt kérjük, hogy lájkoljátok minél többen az SZKR új oldalát.

1512318_678671738920069_5753699286253948653_n

A Szent Korona Rádió csapata, amúgy kitalált egy új módszert, ami nem is annyira új, maximum a nemzeti oldalon az. A Hírlevél rendszerre azért kell feliratkozni, hogy ilyen esetekben tudjunk kommunikálni egymással.

Az SZKR Hírlevelére itt tudtok feliratkozni: http://szentkoronaradio.com/hirlevel

Az SZKR új Facebook oldala IDE KATTINTVA érhető el.

Ne feledjétek! Attól még, hogy az online, virtuális világban megszüntetnek bennünket, a való életben itt vagyunk és egyre erősebbek leszünk. Röhöghetnek a markukba a hatalmasságok, de mi nem adjuk fel. Mindegy, hogy melyik lesz a következő közösségi oldal, amit törölnek, mi mindig visszatérünk! A személyiségünket is megpróbáljátok törölni, esetleg el tesztek minket láb alól? Meg lehet próbálni, de azzal is csak magatok alatt vágjátok a fát! A globalizmus rendszere a végét járja és lesz majd még pár rúgása, amely fájni fog, de semmiképp sem jelenti számunkra a véget. Inkább megadja a következő lépéshez az erőt!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink