21.8 C
Budapest

Afrika európai szálláscsinálói – Az invázió már elkezdődött…

A jelenlegi migrációs hullám nagy része a líbiai tölcséren keresztül ömlik Afrikából Európába, amelyet azok hoztak létre, akik megdöntötték Kadhafi uralmát, aki lezárta országa tengerpartját az embercsempészek előtt. Az afrikai kontinensről már most rengeteg bevándorló érkezik. Arról a földrészről, ahol egyetlen évszázad alatt a lakosság majdnem megtízszereződött! Az 1900-ban számlált százmillióról 2015-re egymilliárdra nőtt. Az invázió megkezdődött. Mi vár az elöregedő Európára?

 APTOPIX Spain Migrants

Az elvileg az emberáradat feltartóztatására hivatott európai hadiflották begyűjtik a tengerről az új honfoglalókat, hogy kényelmesen elvigyék őket Olaszországig. Ez a gyarmatosító bevándorlás – amelynek Renaud Camus francia író az igen találó „nagy lakosságcsere” (le grand replacement) nevet adta – lényegében annak a népességrobbanásnak a természetes következménye, amely kizsigereli Afrikát, lehetetlenné téve számára bármiféle fejlődést és felszítva törzsi-etnikai-vallási konfliktusait.

Egyetlen évszázad alatt a fekete földrész lakossága majdnem megtízszereződött! Az 1900-ban számlált százmillióról 2015-re egymilliárdra nőtt. Az évszázad közepén 2-3 milliárd, az évszázad végén pedig 4,2-4,5 milliárd lesz az afrikaiak száma, és a világ akkori össznépességének 40 százalékát fogják alkotni.

2050-ben tíz újszülött közül négy afrikai lesz, a fekete földrész drasztikus túlnépesedését eredményezve. Ilyen kilátások ismeretében hogyan is remélhető, hogy az afrikaiak nem fognak a védtelen és öregek által benépesített európai „Eldoradóba” özönleni? Egy olyan Eldoradóba, ahol a nők puszta hedonizmusból már nem fognak szülni, ahol a férfiak megkérdőjelezik a saját nemi identitásukat, és ahol minden férfias magatartást machónak, vagyis szélsőségesnek tekintenek.

Eközben a híradásokból megtudtuk, hogy a katari emírnek jachtja van a Côte d’Azurön, hogy a szaúdi uralkodó ezerfős kísérettel kéjutazgat a világban, és hogy a különböző olajhercegek annyiért bérelnek maguknak luxusprostit egy éjszakára, amennyi egy nyugati főhivatalnok havi bére. Egy muszlim számára állítólag nincs felemelőbb érzés, mint az ummához (iszlám nemzethez) való tartozás, amely úgymond ozmózist teremt e „szeretettel és könyörületességgel teli vallás” hívei között. Ehhez képest naponta százak halnak meg, fulladnak tengerbe és gyilkolják meg egymást, hogy nyomorúságos, többnyire muzulmán országaikból Európa barátságtalan földjére jussanak, ahol aztán ezek az immár „menekülteknek” minősített betolakodók szabadon gyalázhatják és terrorizálhatják azokat a népeket, amelyek a munkájuk és az adójuk révén fenntartják azt a hajóhadat, amely megmenti őket.

Jó lenne, ha egy szaúdi olajherceg végre arra használná a gigantikus jachtját, hogy a tengeren hánykódó ummabelijei segítségére siessen. A hittestvérük által megmentett muszlimok így közvetlenül egy gazdag és vendégszerető országban találhatnának új otthonra, ahol megújult hévvel gyakorolhatnák a vallásukat, kedvükre lefátyolozhatnák a feleségeiket és „iszlám tudományra” oktathatnák a gyerekeiket anélkül, hogy ezek az átkozott európai kafírok beleszólnának.

Az idén legalább egymillió (meg)szállóvendég érkezik földrészünkre, és mivel a NATO líbiai és szíriai intervenciói nagyra nyitották a csapot, a forrás kiapadhatatlan. Az évszázad végére több mint négymilliárdnyi afrikaiból bőven jut majd Európába, és mivel a fehérek átlagéletkora 62 év lesz, számítani lehet elöregedett népességünk lecserélésére. Mi, kelet-európaiak, ugyanolyan kedvesen fogjuk hagyni, hogy megszállják az országainkat, mint a németek, a franciák, a svédek és a többi nyugati az övékét. Az európai humanitárius kultúra kedves kasztráltjai, a posztkeresztény zombicivilizáció kedves bűnbánói, a nemzet­államok likvidálására törekvő globális kapitalizmus kedves fogyasztói – ezek vagyunk mi, „modern európaiak”.

Az USA és európai cinkosai által szított Ukrajna és Oroszország közötti fehér belháború arra fog szolgálni, hogy felgyorsítsa ezt a déli inváziót, amelyet mindenki ünnepel és bátorít, kivéve azokat, akik nem szeretik, ha a sárba tiporják és rasszistának titulálják őket. Mivel ilyenek nemigen vannak, mindenki engedelmeskedni fog. Fizikai ellenállás? Kizárt dolog. A mai európaiak legfeljebb a pénzükért hajlandók harcolni, a hazájukért már a kisujjukat sem fogják megmozdítani. Teljes a gyávaság, a közöny, a mazochizmus, a megalkuvás és a képmutatás láncolata. Kadhafit egyébként a divatos párizsi bulvárfilozófus, B.-H. Lévy uszítására tette el láb alól Nicolas Sarkozy (akkori) francia elnök. Cui bono?

www.demokrata.hu – Gazdag István

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink