4.5 C
Budapest

Afrikai bevándorlók tartják rettegésben Balassagyarmatot

Sportolás közben egy magyar lányt vettek üldözőbe az emberszabásúak. Ha továbbra is a nyugat példáját követjük, mindennaposak lesznek ezek a támadások. Az esetről a lokálpatrióta „Szíven szúrt város” portál számolt be még tegnap.

Eritre

Történt ugyanis, hogy az iskola végeztével mikor végre kevesebb órája volt, és volt egy kis ideje arra, hogy az érettségire való tanulás mellett a testmozgással is foglalkozzon végre egy keveset, nem várt atrocitás érte. A fiatal hölgy a BSE pályához ment ki kocogni, ennek végeztével hazafelé vette az irányt. Ekkor lett arra figyelmes, hogy a pálya melletti lejtős úton 8-9 fős afrikai társaság vonul a vasúti átjáró irányába. Ezzel még egyéb baj nem is lett volna. Viszont ebből a csoportból 3 fő futásnak eredt a lány irányába. A megriadt lány nem igazán mérlegelhetett, hogy mit akarnak tőle. Mert valószínűleg nem az atlétikai edzéstervben akartak a segítségére lenni. Szerencsére a lány egy a srtandhoz közel eső utcában lakik így jóakarói csak az adott utca sarkáig merték kergetni. Az olvasóra bízom ezen egyedek indítékának kielemzését. De ha tekintetbe veszem, a leányzó irigylésre méltó megjelenését akkor nem kell többjegyű IQ a kérdés megválaszolásához.

Balassagyarmaton minden rendben van amikor fényes nappal 13.00-14.00 magasságában egy sportoló fiatal lányt négerek kergetnek azért, hogy…?

Nem csak Balassagyarmaton probléma – Vámosszabadi sem kér belőle. A kormány persze engedélyezte

Kapjon már a fejéhez az a városvezető és az a hivatalnok akinek köszönhetően ezek az események megtörténhetnek. A történet különösen azért rémisztő, mert több mint egy hétig a lány még a saját szüleivel sem tudta ezt a traumát megosztani, hanem csak magában őrlődött. Egy gyarmati szülő ezek után hogyan engedje el bárhova is a gyermekét.

Ez az eset a Ligeti Lajos utca végén történt. Balassagyarmat polgármestere törekedhetne ennek az egész problémának a megoldására, hiszen ha a saját utcájának a közelében ilyen esetek történnek akkor nem elég a pozíció. A saját környezetének biztonságához ennél többre van szüksége. Legyen kedves a város teljes lakosságának érdekében tenni ezért.

Egy igazi honleányt támadtak meg az afrikai bevándorlók

Azóta kiderült a megkergetett lány a balassagyarmati Jobbik IT tagja, és a helyi Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik tagjának lánya. Testvérszervezetünk a HVIM közleményt adott ki, melyben hangsúlyozzák – „Mozgalmunk eddig is kiemelt feladatának tekintette a balassagyarmati idegenszálló problémájának megoldását, de egy ilyen incidens után energiánk legjavát a Legbátrabb Város megtisztítására fogjuk összepontosítani.” A bátor kiállásnak meg kell legyen az eredménye, ahogy az megszálló Csehszlovák hatalom elleni támadás idejében is megvolt. Az ellenség akkor is túlerőben volt, ahogy sajnos most is. Persze most a regnáló kormány az ellenség…

 („Szíven szúrt város” nyomán Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink