24.6 C
Budapest

Amerika utcái ismét lángolnak – négerek törtek-zúztak Milwaukeeben

Milwaukeeben azok után szabadultak el az indulatok, hogy egy rendőrségi akció során lelőttek egy 23 éves színesbőrű bűnözőt az egyenruhások. A hatóságok számára nem volt ismeretlen a fiatal afroamerikai bűnöző, akinek autóját félreállították a rendőrök.

thfthfht-1

Társával kiugrottak a gépjárműből és menekülni próbáltak. Az egyiküket a rendőrök agyonlőtték. A néger bűnözőnél félautomata fegyver volt, melyet a rendőrségi felszólításra sem dobott el. Karján és mellkasán érték a hatóság által leadott lövések.

Az emberjogi szervezetek azonnal rasszizmust kiáltottak, kihagyva az a tényt, hogy a bűnözőt leterítő rendőr maga is afroamerikai származású. Mindenesetre a feltüzelt feketék alig várták, hogy hangot adjanak fehérek iránt érzett gyűlöletüknek és szokásukhoz híven őrjöngésbe kezdjenek a nyílt utcákon.

A média azóta is ártatlan fekete lemészárlásáról ontja a hazug írásait, amiben a fehér embereket jelöli meg bűnbakként. A helyi néger horda ezt sérelmezve vonult az utcára, hogy sajátságos gyász-szertartásukkal búcsúztassanak egy közönséges bűnözőt.

Lángoltak az üzletek és az autók, megindult a fosztogatás, egy benzinkutat és egy bankintézetet is felgyújtottak a szélsőséges elemek. Lényükből fakadóan romboltak és pusztítottak.

Amerikában egyre érezhetőbben jelentkezik egyfajta faji jellegű elégedetlenség, aminek lángjai bármikor felcsaphatnak és ez bizony polgárháborús állapotokat is előidézhet.

Amerikát korábban a korlátlan lehetőségek hazájaként aposztrofálták, napjainkban pedig úgy néz ki, hogy a bűnözők paradicsomává vált. Munkakerülő, dologtalan, bűnöző bandák lepték el az utcákat, vannak nagyvárosok, ahol a fehér lakosság aránya drasztikusan kisebbségbe szorult.

 

Az erőszak pedig eszelős méreteket ölt, ez az erőszak nem kíméli az egyenruhát viselőket sem. Néhány hete rendőrök lemészárlását hirdette meg egy feketékből álló, szélsőséges, fajgyűlölő terror-szervezet, aminek eredményeképpen jó néhány rendőrt lőttek agyon fekete rasszisták. Amerika pedig szépen lassan araszol egy globális faji háború felé.

(Tóth Zsolt – ÚjErő.net)

 

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink