19.4 C
Budapest

Anarchisták tüntettek a röszkei terroristákért

Szegeden, a bíróság épülete előtt demonstráltak szélsőbaloldaliak és liberálisok közösen, a röszkei migránsper letartóztatottjaiért. Láthatóvá válik az a belső ellenség, ami a hazánk határait ostromló terroristák jogaiért protestál, közben pedig a magyar rendőrséget és bíróságot szidalmazza.

roszkei-anarchistak-1

Az a tíz, előzetes letartóztatásban lévő bűnöző, aki az egyenruhásokra támadt és megpróbált erőszakkal bejutni hazánkba a legszigorúbb büntetést érdemli. Nincsen olyan érv, ami ezt felülírhatná. A terrorizmus vádja maximálisan megalapozott.

A majdnem tíz hónapja őrizetben lévő bűnözőkért száll síkra a Magyarországon tevékenykedő belső ellenség, akik színes plakátokat és ragasztócímkéket nyomtatnak és helyeznek el az utcákon, hogy a társadalom könnyeit csalogassák ki a szélsőséges mentalitású betolakodókért. “Szolidaritás a röszkei per vádlottjaival!” és “Szabadságot a röszkei tizenegynek!” című falragaszok arról árulkodnak, hogy az anarchisták és antifasiszták bizony egyre aktívabbak és hangosabbak.

A tavalyi év, szeptember 6.-án történt röszkei ostrom minden állampolgárt meggyőzött arról, hogy az invázió jellegű, illegális emberáradat semmiféle eszközöktől nem riad vissza, az erőszakot is lehetséges eszköznek tartja céljai érvényesítéséhez. A rendőrség egységei felé záporozó kövek, üvegek és lángoló gumiabroncsok pedig csak nyomatékosítják ezt a feltételezést.

A megafonnal uszító szervezők most kegyelemért könyörögnek, ennek ellenére valószínűleg letöltendő börtönbüntetés várományosai. Ha pedig kiutasítják őket Magyarországról akkor legalább nem kell az adófizetők pénzén a börtönökben hizlalni a tizenegy bélpoklost.

Azok, akik a terroristák mellett tüntettek Szegeden azok a bajkeverők, akik Soros György pénzéből végeznek agitációs aknamunkát a fennálló társadalmi rend ellen, izgatnak a közösség ellen, és terroristagyanús személyek tevékenységét tagadják és pozitív színben tüntetik fel. Uszítanak a kormány migrációs politikája ellen, nyitott határokat akarnak, hogy szélsőséges elemek áraszthassák el hazánkat.

Teljesen világos számunkra, hogy a szegedi anarchista-liberális tüntetés mögött álló körök legfőbb szándéka, hogy a magyar emberek életterét színesbőrűekkel és vallási fanatikusokkal fedje le. A nemzetközi szabadkőművesség legfőbb vágya, hogy megszüntesse a nemzetállamokat és fajkeveredéssel félreállítsa a fehér géniuszt.

Olyan keverék rasszt kíván létrehozni, amelynek már nem lesz identitása, nemzet és fajtudata. A háttérhatalom hamarosan gyorsít a tempón, az invázió pedig egyre agresszívabbá válik, akkor a röszkei határ újra ostrom alá kerülhet.

A tizenegy terroristagyanús személy ítélete precedens értékű kell, hogy legyen. Terjedjen csak a híre annak, hogy a magyar bíróság méltó módon megjutalmazza a határainkat ostromlókat és törvényeinket nem tisztelőket. Ezek a szélsőséges elemek kizárólag a drákói ítéletből okulhatnak!

(Romhányi Nándor – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink