11 C
Budapest

Antidogma: Járványok sötét korszaka: koronavírus és transzvesztitizmus

A döbbenetből jóformán még fel sem tudtunk ocsúdni a koronavírus-kataklizma szörnyű pusztítása után, amelynek következtében a világ kb. 7 786 116 000 fős népességéből öt hónap alatt jobblétre szenderült kb. 334 680 fő (worldometers.info, 2020. május 22.), és máris itt egy újabb – ha lehet, még ennél is rettenetesebb – tragédia.

„Magyarország jobboldali kormánya (a cikk szövegében: »szélsőjobboldali kormánypártja«) visszarántja a nemzetet »a sötét korok« felé, véget vetve a transzneműek törvényes elismerésének.” (Right-Wing Hungarian Government Pulls Nation „Back Towards Dark Ages” by Ending Legal Recognition of Trans People, commondreams.org, 2020. május 20.) Ezeket a „sötét korokat” Tamás-Sáróy Krisztina, az Amnesty International vátesze vizionálja, miközben Katrin Hugendubel, az európai Avantgárdszex Internacionálé (ILGA-Europe) agitproposa szerint nemváltoztatásuk törvényes elismerése híján az önkasztráló-vaginaplasztikázó hímneműből nőneműek (hn) és a péniszimplantátumos nőneműből hímneműek (nh) „óriási stigma, diszkrimináció, zaklatás és erőszak tárgyai” életük minden percében.

Az USA-ban egyenesen „gyilkosságjárvány” sújtja őket. Ezt maga az Amerikai Orvosok Szövetsége (AMA) állapította meg, arra reagálva, hogy tavaly nem kevesebb mint 24 transzvesztita vált gyilkosság áldozatává az országban, ahol évente körülbelül 15 ezer embert ölnek meg, ha az AMA szerint nem is járványszerűen. Még tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy a transzvesztita áldozatok 90 százaléka wakando-amerikai (rasszista elnevezéssel: néger) hn volt, márpedig az ő halálukkal háromszorosan is pótolhatatlan veszteség – fekete, transzvesztita és nő! – érte az amerikai társadalmat, sőt az egész emberiséget. Az arányok érzékeltetésére: az USA népessége jelenleg kb. 330 850 000 fő, ebből négy évvel ezelőtt transzvesztita volt 1,4 millió felnőtt. (Estimate of U.S. Transgender Population Doubles to 1.4 Million Adults, nytimes.com, 2016. július 1.) Az őket pusztító borzasztó „gyilkosságjárvány” ellenére az amerikai transzvesztiták jelenleg már legalább másfél millióan lehetnek, ebből is látható, hogy milyen drámai vérveszteséget kellett elszenvednie üldözött kis közösségüknek egyetlen év alatt. Egyébként pedig a – mint láttuk – 90 százalékban wakando-amerikai transzvesztita áldozatok meggyilkolásával kivétel nélkül wakando-amerikai férfiakat gyanúsítanak. Nem mintha ennek a rasszista ténynek bármi jelentősége is lenne a statisztikai érdekességén kívül.

Ahogyan annak a tények sincs, miszerint Britanniában 2008 és 2017 között hét transzvesztita hn-t gyilkoltak meg, miközben ugyanezen időszak alatt 12 transzvesztita hn követett el gyilkosságot, tehát a transzvesztiták 58 százalékkal nagyobb valószínűséggel váltak gyilkosság tettesévé, mint annak áldozatává. (Trans homicides in the UK: a closer look at the numbers, transcrimeuk.com, 2017. november 16.) Amerikában ugyanez a trend. A transzvesztiták ott is kisebb valószínűséggel esnek gyilkosság áldozatául, mint a normális nők, és sokkal kisebb valószínűséggel, mint a normális férfiak, ugyanakkor a wakando-amerikai transzvesztitákat wakando-amerikaiak rosszvoltából sújtó gyilkosságjárványt gyakran a bigott többségi társadalmon torolják meg.

Például egy 16 éves nh és 18 éves szimpatizánsa szitává lőtt egy transzfóbiás osztálytermet, hogy az ott tartózkodók is ízelítőt kapjanak abból a traumából, amelyet a transzvesztita tininek kellett átélnie a mássága miatt. A transzügy iránti érzékenyítőkúrának egy halálos és nyolc sebesült áldozata lett, de legalább a túlélők remélhetőleg életre szóló leckét kaptak a másság tiszteletének fontosságából. Egy szintén tinédzser nh azért késelte halálra a szüleit és a kutyájukat, mert nem akarták elfogadni az új nemi identitását. Különösen az öleb húzódozott tőle. Egy 26 éves transzvesztita nh a bibliai szemet szemért, fogat fogért szentenciára hivatkozva lőtte agyon három munkatársát, és sebesített meg három másikat. Egy prominens szélsőbalos politikai agitátor a Berkeley Egyetemről, az ottani ferde hajlamúak szövetségének hermafrodita aktivistája találomra agyonszúrt egy 27 éves egyetemista nőt. Bizonyára látszódott rajta, hogy nem rajong a transzvesztitákért, tehát mindenképpen rászolgált a sorsára. Egy 30 éves transzvesztita hn kénytelen volt halálra pesztrálni az élettársa húsz hónapos lányunokáját, mert joggal frusztrálta, hogy a kicsi nem tolerálta kellőképpen a másságát.

Mindezen legfeljebb csak abderita trogloditák akadhatnak fenn Mucsáról, nyilvánvalóvá téve, hogy nem olvassák a 444.hu-t, a világon létező összes progresszív degeneráltság ihletett hazai szószólóját. Máskülönben tudnák, hogy Nyugaton – elsősorban is az angolszász országokban – jelenleg szexuális forradalom zajlik, és mint minden forradalomnak a történelem folyamán, ennek is vannak járulékos veszteségei, akár húsz hónapos gyermekek is. A cél azonban szentesíti az eszközt, hiszen a társadalom szexuálisan felvilágosult élgárdája áll szemben a maradi többséggel: egyik oldalon a szodomita-pedofil-transzvesztita urbánusok, másikon a szexuálisan és biológiailag bigott népiek. Az előbbiek nyitottak minden elképzelhető és elképzelhetetlen szexuális és biológiai kísérletezésre, az utóbbiak csökönyösen ragaszkodnak elavult szexuális normáikhoz és eredeti nemi szerveikhez, holott a frankfurti iskolás (kultúrbolsevista) társadalommérnökség tudományosan bebizonyította, hogy az emberi nemek ugyanúgy társadalmi konstrukciók, mint az emberi rasszok, tehát tetszés szerint alakíthatók. Erre való a nemátalakító plasztikai sebészet (SRS), illetve az intézményesített rasszkeveredés (multikulturalizmus).

Egyébként pedig bármit tesz is a jelenlegi magyar kormány, a haladás feltartóztathatatlan. Így aztán előbb-utóbb a honi transzvesztiták is ugyanazokat a társadalmi előjogokat fogják élvezni, mint nyugati társaik (pl. nemváltoztató műtéteik tb-finanszírozása, büntetőjogi védelem bármiféle bírálat, froclizás vagy téves nemmegjelölés ellen, a nyilvános vécék tetszés szerinti használata, a büntetés-végrehajtási intézmények tetszőleges megválasztása, tetszőleges nemi identitás felvétele a versenysportokban stb.). Ehhez csak természetes közegük, a Momentum választási győzelmét kell kibekkelniük.

Gazdag István – Demokrata

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink