9.2 C
Budapest

Antidogma: Potter mama és a transzvesztita trollok

Az első Harry Potter-mozifilm bemutatójának huszadik évfordulójára HBO-emlékműsor készül, amely a film teljes alkotógárdáját felvonultatja, a film alapjául szolgáló könyv szerzőjének szimbolikus kivételével. Joanne K. Rowling nevét azért törölték a stáblistáról, mert az egyik Twitter-bejegyzésével durván belegázolt a nemileg aberráltak (lánykori nevükön transzvesztiták) érzékeny lelkivilágába, akik megtorlásként a „transzkirekesztő radikális feminista” (TERF) szégyenbélyeget sütötték rá, és halálos fenyegetésekkel bombázzák, mert érzékeny a lelkiviláguk.

Az általuk sérelmezett és gyűlölködőnek tartott tweet így hangzik: „Ha a (születési) nem nem valóságos, akkor a nők megélt valósága általánosan eltöröltetett.” Ez az igencsak diplomatikusan megfogalmazott mondat közérthetőre lefordítva azt jelenti, hogy ha születési nemek nem léteznek, mert úgymond csak társadalmi konstrukciók, akkor biológiailag nők sem léteznek, tehát bárki mondhatja magát nőnek (a női kiváltságaikhoz ragaszkodó feministák legnagyobb bánatára).

Rowling könyveinek olvasótábora persze főleg gyerekekből áll, de meglepően sok felnőtt is beszivárgott közéjük. Ma már általánosan elfogadott tény, hogy az úgynevezett millenniumi korosztály tagjai (az 1981 és 1996 között születettek) gyakran a serdülőkorban ragadtak. Rowling ezen a táptalajon vált valóságos ikonná főleg a 25–40 éves nők számára. Gyakorlatilag egyetlen eleme sincs az uralkodó balliberális dogmatikának, amelyet ne reklámozott volna hittérítői elhivatottsággal a közösségi médiában olvasói körében. Megfelelési kényszertől vezéreltetve engedett napjaink „meleg” divathullámának is, és lényegében anális erőszakot követett el az olvasóin azzal, hogy nemrég kijelentette: noha könyve meseszövéséből egyáltalán nem derült ki, két kamaszkorú fiú szereplője (Dumbledore és Grindelwald) valójában intim kapcsolatot ápolt egymással.

Említettem, hogy mindazok, akik felnőttként a könyveit olvassák, azért teszik, mert érzelmileg gyerekek maradtak. Az ő naiv gyermeki emlékeikbe plántált tehát visszamenőleges hatállyal pederaszta jeleneteket ez a háborodott nőszemély, szadista örömét lelve abban, hogy ily módon lelkileg megkínozza őket a rendszer ovációja közepette. Ekkoriban Rowling még a homoszexuális lobbi élgárdájához tartozott. Egészen addig, amíg frontálisan bele nem ütközött egy általa addig azonosítatlan társadalmi entitásba. Ezek a transzvesztiták. Ekkor kezdtek számára a dolgok teljesen elfajulni.

Szó szerint is. Boomerként még az a konformista eszme inspirálta, hogy a nőknek kell kormányozniuk a világot. A homoszexualitást csak azért támogatta, mert egy újabb eszközt látott benne a férfiak „erős és független” nőkre való lecserélésére. Nem tűnt fel neki, hogy időközben szakadás következett be az objektív valóság és az ellenvalóság között. Ez utóbbi a globalista rendszergazdák tömegmanipulációs fikciója annak érdekében, hogy megnyerjék a tömegembert minden rögeszméjüknek, bármelyek legyenek is azok. Hitről van szó, nem pedig tudásról.

Ez a vallásos transzformáció már az antirasszizmus kapcsán megnyilvánult. Hiába tapasztalta a nyugati tömegember a saját bőrén, hogy a harmadik világbeli bevándorlás katasztrófához vezet, mert az idegen újgyarmatosítók gyakran ostobák és erőszakosak, a rendszerhű média azt szajkózza, hogy ez nem igaz, mert mindenki egyenlő. Ez a kiindulási pontja mindennek: az objektív valóságban az embereket megkülönbözteti egymástól biológiai egyenlőtlenségük, de mivel a globalisták kasztjának multikulturális társadalmakra van szükségük pénzügyi és társadalmi érdekeik érvényesítéséhez, az objektív valóságot eltörlik, és a média mindenkit átnevel, hogy mindenki elhiggye, az emberek biológiailag igenis egyenlők.

Az ellenvalóság biológiatagadó, noha a népességcserélt nyugati nagyvárosokban az objektív valóság ennek az ellenkezőjét tanúsítja. Az objektív valóságot megfigyelhető és mérhető tudományos tényszerűségek határozzák meg, és nemrég még hozzáférhető volt bárki számára. Mindenféle ellenzék megszüntetése érdekében a globalista kaszt lerombolta a valóság felfogásának kognitív képességét, és a médiaapparátusa által produkált kollektív illúzióval helyettesítette.

Napjaink uralkodó ideológiája, az amerikai woke-izmus egyenesen kinyilvánította, hogy az objektivitás rasszista, és a fehér felsőbbrendűség megnyilvánulása. Annak érdekében, hogy a rendszergazdák összes döntése jogosnak és törvényesnek tűnjön, az egész társadalmat el kell vágni az anyagi valóságtól. Ha a rendszer ugyanazt az üzenetet mantrázza, az elég ahhoz, hogy meggyőzze a tömeg elsöprő többségét az ellenvalóság helytállóságáról. Minden visszatérés az objektív valósághoz, amelyet az átlagember empirikusan érzékelhetne, egzisztenciális fenyegetést jelent a rendszergazdák számára. Ez a klímaapokaliptikus, nemileg (is) aberrált, normalitás- és (fehér)férfiellenes új világrend egy csapásra összeomlana, ha újra az objektív valóság lenne minden társadalmi reflexió alapja.

Biológiai feminizmusával Rowling a hagyományos feminizmus szószólója, és ezért törölte el a woke-izmus radikális élgárdája. Azok pedig, akik milliárdokat kaszáltak a könyveiből, teljesen egyetértenek az eltörlésével, miközben továbbra is hasznot húznak belőlük különböző mondén események alkalmával. Mindennek az a konklúziója, hogy ha még egy Rowling-féle rendszerceleb is ilyen könnyen eltörölhető nyugaton, akkor bárki eltörölhető.

A sors iróniája, hogy nem is olyan régen csak a „fehér felsőbbrendűség híveit” sújtották ezzel a büntetéssel, éppen a Rowling-félék követelésére, most pedig maga Rowling következik a sorban. Az eljárás ugyanaz, mint Sztálin idejében, amikor a hivatalos fényképekről retusálták a kegyvesztetté vált Jezsovot, miután az NKVD élén elvégezte a piszkos munkát. Rowling nemrég még a rendszer abszolút bennfentese volt. Most már csak egy outsider, aki kiesett a pikszisből. A feministák ideje lejárt. Megkezdődött a transzvesztiták korszaka. A forradalom mindig felfalja a saját gyermekeit.

Gazdag István – Demokrata

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink