23.7 C
Budapest

Ásotthalom: nem kellenek a radikálisok?

„Ásotthalom üzenete, hogy kellenek a radikálisok, nemcsak utcai harcok során, nemcsak akkor, amikor a háttérben kell szervezni…” – a Deres.tv által közölt gondolatok.

1501843_746034735425076_2012013085_n

Toroczkai László ásotthalmi győzelmének fő üzenete, hogy a magyar társadalom valójában nem tart a „szélsőségesektől”.

Toroczkai László, a HVIM alapító-vezére, a Betyársereg egyik alapítója, Budaházy György, Tyirityán Zsolt és Zagyva Gy. Gyula – csak hogy a legradikálisabbakat említsük-, bajtársa, személyes jó barátja. Számos, a média által botránynak nevezett ügye van, amik a legújabb kori magyar szabadságharc fontos állomásai: MTV-székház ostroma, IMF-center meglátogatása, utcai demonstrációk, és persze önvédelmi akciók, amelyeknek során nem egy magyar családnak segített. Sorolhatnánk több oldalon keresztül az érdemeit (Remény Háza, Magyar Jelen, Magyar Sziget stb.), amiket a balliberális média igyekszik, mint szörnyű bűnöket bemutatni, ezek által rásütni az antiszemita, rasszista, neonáci bélyeget.  Toroczkai meg is dolgozott ezeket a mára elkoptatott, teljesen félremagyarázott jelzőkért, hiszen az egyik legaktívabb, óriási energiákkal rendelkező nemzeti oldali vezető.

Az óriási médiatámadások ellenére példátlan győzelmet aratott Toroczkai László: 71,5%-al lett polgármester. Igazi fricska a balliberális oldalnak és bizonyíték a hazafiaknak: a radikálisoknak igenis van helye a politikában, „eladhatóak” és „felvállalhatóak”. A média szuggesztiója által elhatárolódási kényszerben szenvedők immáron beláthatják, hogy csak magukról állítanak ki bizonyítványt, ha elhatárolódnak, ugyanis látható, hogy a normális, vidéken élő emberek gondolkodását nem határozza meg a média, hanem csakis a tapasztalat. Miért kell folyton megfelelni hát a balliberális oldalnak, és ezt kinyilvánítva még erősíteni is azt? Láttunk már olyat, hogy a baloldal elhatárolódik bárkitől is? Pedig köztörvényes bűnözők tömkelege ellen indult eljárás és egyetlen egy személytől sem határolódtak el, mindig arra hivatkoztak, hogy bíznak az ártatlanságában és várják az igazságos ítéletet. Minálunk pedig pusztán ideológiai-eszmei alapon megtámadottaktól is elhatárolódnak egyesek, mondván, hogy „felvállalhatatlan”. Hát tessék: itt az ásotthalmi példa! Még a legradikálisabb, leginkább mocskolt és támadott személy is simán „eladható”, ha az igazságot képviseli, ha kiáll az elvei mellett, ha őszintén és tisztán magát adja.

Ásotthalom üzenete, hogy kellenek a radikálisok, nemcsak utcai harcok során, nemcsak akkor, amikor a háttérben kell szervezni, hanem igenis, a politikában is van helyünk, nem vagyunk megkerülhetőek, és tudunk eredményt elérni.

Ostenburg

(Deres.tv)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink