17.6 C
Budapest

Az „Anonymous” megpróbálta meghekkelni az oldalunk – sikertelenül

Az Anonymous Operation Hungary nethuszárokból álló szerveződés, természetesen arc nélkül, Facebook oldalán jelentette be, hogy mire készül. Mi persze már vártunk rájuk.

A liberális anarchistákból álló banda megpróbálta megbénítani az oldalunkat és ezt nagy büszkén Facebook oldalukon is meghirdették. A probléma csak ott van kedves fotelben ülő „harcosok”, hogy könnyű játszani a nagy fiút a képernyők mögül, de ha ezt teszitek, akkor legalább legyetek tehetségesek és sikerüljön valamit elérni.

anonimus
SZÁNALMAS KÍSÉRLET VOLT…

Amúgy ezzel a kis akciótokkal csak azt értétek el, hogy megmutattátok: TI SEM VAGYTOK TÖBBEK, MINT ANARCHISTA MAJMOK. Ha nem tetszik a rendszer tegyetek ellene arcotokat felvállalásával. Mi megtettük, számtalan esetben. Mozgalmunk egyre népszerűbb és honlapunk lassan eléri az 1 milliós nézettséget. Ez nulla anyagi támogatással nem semmi eredmény. Persze ezt ti sosem érthetitek meg, hiszen a forráskódok és gyerekes álarcaitok mögé bújva nézitek a világot, és ahelyett, hogy építenétek, romboltok. Ezek vagytok ti. Mi továbbra is a rendet képviseljük és harcolunk a magyarságért, harcolunk a jó ügyért az online világban is. Ezzel együtt pedig szembeszállunk veletek is, ha kell.

anonymus

Ha pedig már itt vagyunk, akkor megkérjük minden szimpatizánsunkat és barátunkat, hogy jelentse az Anonymous Operation Hungary Facebook oldalát, hiszen más oldalak meghekkelését hirdetik ezzel pedig illegális tevékenységeiknek ad otthon a közösségi portál.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink