19.8 C
Budapest

Az esztergomi betyárok szerint vér fog folyni március 4-én

A tavaly sikeresen lebonyolított I. Nemzeti Véradás után újból megszervezi jótékonysági rendezvényét a Tábori Betyárok Esztergom és a Betyársereg Esztergomi klánja. Idén sajnos irányított véradás keretében kell lebonyolítani az akciót, hiszen az egyik hazafi kislányának van szüksége a vérre. Alább olvashatjuk a szervezők közleményét.

A 2022-as évben a Nemzeti véradás megrendezése mindannyiunknak köszönhetően sikeresen és eredményesen zajlott le, 150 ember életének megmentésében tudtunk összefogásunkkal részt venni. E közösen elért eredményünk nem hagyott kérdést, hogy 2023-ban ismét megszervezzük a NEMZETI VÉRADÁST, nemzeti szervezeteink és nemzeti érzelmű civilek bevonásával. E véradás sajnos nem csak egy simán megszervezett rendezvény lesz, sajnos van egy szomorú apropója, ami miatt most még jobban meg kell mutatnunk az összetartásunk és összefogásunk erejét!

Egy bajtársunk 17 éves lányának több műtéti beavatkozásra van szüksége, az idei véradást az ő műtétjének sikeressége érdekében irányított véradásként szervezzük meg.

Gyere add a véred Fanniért, a nemzet lányáért!
Minden véradót egy meleg étellel vendégül látnak a szervezők, nem véradók 2000ft ellenértékben étkezhetnek ezzel is támogatva a rendezvényt.

Időpont: 2023.03.04. Gyülekező: 08.00.
Helyszín: Aranykorsó Betyárbástya /2509. Esztergom. Damjanich utca 45./
Elérhetőség: Tóth István. (Kistóth). +36 70 527 6672.

Szent Korona Rádió

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink