19.8 C
Budapest

Az Iszlám Állam megfenyegette Magyarországot – mozgósít a Betyársereg!

Ma Brüsszel és a repülőtere, holnap akár Portugália vagy Magyarország kerülhet sorra – jelentette be az Iszlám Állam médiaszervezete, az al-Wafa, írja a Washington Times. Mi megmondtuk előre, hogy ez lesz. A Betyársereg mozgósít! A részletekről később.

isis_siria1

A dzsihadista terrorszervezet a közösségi médián keresztül tudatta, hogy a március 22-ei, brüsszeli támadások csak a kezdet volt, és újabb merényletekre számíthat Európa és Amerika.

Az Egyesült Államoknak azt üzenték: nem felejtik el az Irak megszállásakor „megerőszakolt szüzek sikoltásait”, ezért Allah segítségével fognak bosszút állni. A San Bernardinó-i lövöldözésre utalva kilátásba helyeztek hasonló támadásokat is: amerikai születésű támadóból „akár tízet küldenek Amerikára”.

A Washington Times cikke szerint a terroristák az elfogott nőket rabszolgának adnák el, a gyerekeket pedig katonáknak képeznék ki a hazájuk ellen.

Szakértők szerint Magyarország és Portugália nem tartozik az Iszlám Állam főbb célpontjai közé, üzenetüket csak félelemkeltésnek használják, hogy Európa lakosai sehol se érezhessék magukat biztonságban.

(AlfaHír nyomán Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink