4.5 C
Budapest

Az USA katonai járművei „menetelnek” Budapesten

Persze nem szó szerint, de felháborító, hogy az amerikai hadsereg, teljes támogatással, felvonulási területnek használja hazánkat, az Oroszország elleni erőfitogtatásra!

bradley
Fotó: Ultras Liberi

Az Alfahír információi szerint ezek a harcjárművek az Egyesült Államok szárazföldi hadseregének első hadosztályának első páncélos dandárjából valóak.  Ezek tehát nem az USAREUR standard csapatai (mint páldául a Lengyelországban lepakolt 10. légvédelmi dandár, vagy a most fel-alá cikázó második lovassági hadosztály a strykerekkel). Ők egyébként Texasból jöttek, hívójelük Ironhorse (vasló, vasparipa).

Tegyük fel, hogy diplomáciai, világnézeti problémánk van Kanadával és meg akarjuk nekik mutatni, milyen erővel is rendelkezünk. Vajon mi lenne ha mi, mint az Egyesült Államok szövetségesei átvonulnánk pár száz katonai járművel az USA területén. Biztosan tárt karokkal fogadnának bennünket. De mi valóban tárt karokkal fogadjuk őket, senkinek egy szava sem lehet. Hála impotens vezetésünknek, valóban annyiszor vonulhat fel az USA hadserege a magyar földön, amennyiszer csak akar.

wp_20150314_003_-_copy

Legutóbb március 14-én jelentek meg olyan felvételek, amelyeken jól látható, hogy az amerikai hadsereg „Stryker” lövészpáncélosait épp Magyarországon át szállítják át. Úgy látszik egyre több ilyen felvételt láthatunk majd még a jövőben…

(Alfahír, Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink