24.7 C
Budapest

Balliberális szamarak a jégen

Vajon a balliberális oldal népszerűségvesztését kárpótolni fogja a migránsok leendő szavazata és végülis nyereséggel jönnek ki a mindenkire káros bevándorlásból? Ezt a témát boncolgatja az alábbi írás. Érdekes gondolatok a Nemzetiarcvonal.net megfogalmazásában.

Merkel-1-938x535

Amit elvesztett a réven, megnyerte a vámon – régi szólás-mondás, azt jelenti, hogy egy kisebb veszteséget fedezhet egy nagyobb megtérülés, mivel a révész olcsóbb volt, mint a hídon fizetendő vám. Ez az elv vezeti az egész európai liberális baloldalt a migráns kérdésben. Úgy gondolják, hogy a mai népszerűség (és szavazatok) elvesztését bőven kárpótolni fogja a migránsok leendő szavazata, így végülis nyereséggel jönnek ki ebből a mindenkire káros beözönlésből. Ez az elképzelés a valóság ismeretének teljes hiányára utal. A balliberálisok esetében – a régi mondás alapján – nem csak a réven veszítenek, hanem még a vámon is, mert a partot éréskor ott várja őket a vámos a poroszlókkal, és elkobozza mindenüket. A mai politikai gyakorlatban ez úgy történik, hogy a népszerűségvesztést egy olyan általános jobbratolódás követi, melyben az eddigi középutasok erős jobboldaliakká válnak, és a jobboldaliak nagy része radikalizálódik. A baloldali gondolkodásúak többsége is meghasonlik, mivel rájuk nézve jelentenek a migránsok a legnagyobb veszélyt, a munka világában.

A migránsok beilleszkedését már maga ez a folyamat is alapvetően hátráltatja. Növeli az általuk elkövetett bűncselekmények számát, mivel ellenségesnek érzik a környezetet, és ezért a saját primitív törvényeik szerint a bűnözést valamiféle jogos megtorlásnak szánják. Ez tovább növeli az ellenérzést és a tevőleges ellenállást velük szemben, mely politikai téren a migránsellenes pártok és szerveződések további megerősödéséhez, és térnyeréséhez vezet. Ebben a helyzetben a balliberális kontárok képtelenek megfelelő megoldással előállni, mert ha migrációellenessé válnak, megtagadják saját programjukat, ha viszont kitartanak a migráció támogatása mellet, minden szavazójukat elveszítik. Európa-szerte mintegy száz millió főt tesz ki a baloldallal szimpatizálók száma, és ebből adódóan a szavazóik is képesek őket hatalmi helyzetbe hozni, különösen akkor, ha a jobboldal megosztott. A balliberálisok ezt az óriási tömeget rövid időn belül elveszítik, és ezzel egy időben a jobboldali tömörüléseket a migrációt támogató politikájukkal egy közös nevezőre hozzák. A pár millió betelepült és migráns (Európa szerte talán húsz millió a számuk) szavazatai nem fedezik a minimum ötven, de inkább hetven milliós szavazatvesztésüket.

A másik veszély számukra az, hogy politikusaik közül többen nem vállalják ezt a vereséget hozó irányvonalat, és különutas politizálásba kezdenek, valamiféle átmenetet keresve a két markáns politikai vonulat között (Hiller). Ők a szélesebb látószöggel, nagyobb felkészültséggel rendelkezőek, és ez a folyamat lényegében lefejezi a zsugorodó balliberálisokat, akiknek pontosan ebben a helyzetben lenne a legnagyobb szükségük nagy koponyákra.

Nem a bevándorlással van a baj, mert amióta világ a világ, mindig volt és mindig lesz bevándorlás. Csakúgy, mint kivándorlás is. A baj a hadjárat szerű és a világ primitívjeit csatasorba állító, idegen kultúrájú, civilizálatlan beözönléssel van. Ez a sok milliós áradat soha nem fog asszimilálódni, de még asszimulálódni sem, ezért nem is lehet velük mit kezdeni. A kisebb létszámú csoportoknak be kell illeszkedniük, ha életben akarnak maradni, ha meg akarnak élni. A nagyobb migráns közösségek képesek a saját törvényeik szerint is megmaradni és a „párhuzamos társadalmukat” kialakítani. Ezek a társadalmak parazita jellegűek, mert olyan mennyiségű és minőségű értékteremtő munkát nem tudnak elvégezni, mely a fennmaradásukat saját erőből biztosíthatná. A szegényes életmódjuk ellenére nagy a népszaporulat, melyet a vallásuk is támogat. Ez a liberális baloldal másik, vagy sokadik nagy gondja. Nem lehet vezető ereje ennek az óriási sokaságnak, mert azok csak a saját vallásukhoz tartozókat ismerik el vezetőnek. Az istentagadó, erkölcstelen balliberálisokat éppoly ellenségnek tekintik, mint bármelyik európait. Különösen azok botrányos műveletei (fajtalankodó felvonulások, alkoholizálás és kábítószer, feminizmus és sok más) miatt lenézik, megvetik őket.

liberálisok
Új honfoglaló köpi le a szálláscsináló liberális svéd lányt

Milyen szavazóbázis az ilyen?

A logika törvényei alapján a liberális baloldal megásta a saját sírját, de ezzel egy időben valamiféle történelmi küldetést is végrehajtott. Segítette az európai népek ébredését. Kissé drasztikus ébresztő ez, de van egy előnye: azonnali az ébrenlét, nincs félálombeli állapot. Amolyan katonai ébresztő, futva sorakozóval és komisz időben is kötelező reggeli tornával. Ezek után lehet harcászkodni!

A szamár is jó dolgában ment a jégre. Katasztrofális volt a következmény. Balliberálisok is a jégen vannak már, kezdődhet a műsor. Soha többé nem tudnak talpra állni.

(Zalai Tamás – NemzetiArcvonal.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink