16.8 C
Budapest

Bevándorlási „kisokos” – hogy tisztában legyünk azzal miről is beszélünk!

Összeszedtünk pár fontos fogalmat, amely hozzájárulhat a bevándorlási helyzet könnyebb megértéséhez. Jó ha tudjuk miről is beszélünk, hiszen fel kell készülnünk a liberálisok verbális támadásaira. Álljon itt 2015 Magyarországának „bevándorlási kisokosa”. Listánkat folyamatosan bővítjük!

illegalis_bevandorlas_Stop

Migráns: Származási hely:  Közép-Ázsiától – Nyugat-Afrikáig

Nagyjából 15 országból a titkosszolgálati felbujtásnak köszönhetően milliós nagyságrendű a népmozgás kifejezetten Európába. Az útvonaluk tervezett, szervezett és finanszírozott.  Részben hamis jövőképet ültetnek el bennük, részben konkrét feladattal vannak ellátva és természetesen vannak sanyarú sorsú emberek is közöttük.

80%-ban életerős 18-40 év közötti férfiak. Szervezett csoportokban érkeznek, térképpel, mobiltelefonnal, készpénzzel esetenként arany ékszerrel ellátva. A náluk lévő eszközök java nem teszi hitelessé a hosszú távú, nélkülözésekkel teli utazást, ellenben alátámasztja az anyagilag, eszközileg támogatott és szervezett migrációt.

MigSzol: Egy a sok kifejezetten koordinátori szerepet betöltő szervezet közül Európában.

Magyar  tevékenysége a honlapjuk adatai alapján is nemzetellenes. Angol, rejtélyes finanszírozási hátterű szervezet mely tagjai nem csak segítik a migránsokat, hanem feljegyzik adataikat, biztonságos (hatósági kontrollon kívüli) területre viszik őket. Egyenes kapcsolat baloldali pártokkal, DK-s szimpatizánsokkal.

http://www.migszol.com/kuumlldeteacutesuumlnk.html

Figyelemreméltó, amit a céljaik között nyíltan felvállalnak. Az első pont gyakorlatilag a magyar társadalmi rend megváltoztatása az idegenek (baloldal) érdekében!

Rövid távú célok

Társadalmi változások ösztönzése menekültek, bevándorlók és civilek bevonásával
… jelenleg a menekültek többsége nem tagja olyan szervezeteknek, amelyek társadalmi változásokért küzdenek Magyarországon

Menekültek és menedékkérők láthatóságának növelése a magyar társadalomban
… célunk, hogy rámutassunk a menekültek és bevándorlók értékteremtő szerepére 

Felhívni a figyelmet a menekültek és menedékkérők helyzetére és jogaira
… sokan nincsenek tisztában azzal, kik is a menekültek és menedékkérők, illetve milyen jogok illetik meg őket

Aktívan kampányolni a menekültek fogvatartása ellen
… mert menedéket kérni nem bűncselekmény

Mindenki számára elérhető lakhatás támogatása Magyarországon
… a hajléktalanság problémája egyaránt sújt menekülteket és magyar állampolgárokat, ezért a lakhatás kérdése prioritás

GyoDa:  Gyorsan telepíthető drótakadály, amelyet NATO drótnak mondanak, holott már 1989-is rendszerben volt a Magyar Hadseregben.

Az eredeti kerítés nem ez lett volna, amit most telepítenek. Pintér elhamarkodottan tett ígéretét (melyet nyilván információ hiánya miatt tett) Orbán felkapta és az augusztus 31-es telepítési határidő végét nyilvánosan kimondta. Nincs ahhoz a kerítéshez elegendő nyersanyag, munkagép, eszköz, hogy határidőre elkészüljön így a GyoDa mellett döntöttek ideiglenes megoldásként. Információk alapján az eredetileg tervezett kerítés a teljes szerb szakaszon novemberre valósulhat meg, addig a drótakadály próbálja védeni a határt. Amint elkészül, úgy duplikált lesz a védelmi vonal, ami nyilvánvalóan erősebb lesz, mint az eredeti elképzelés, de elektronikus és élőerős támogatás nélkül csak egy rövid és gyorsan leküzdhető akadályt fog jelenteni a belülről támogatott migránsoknak.

Folytatjuk!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink