4.5 C
Budapest

„Biztosítanunk kell fajunk fennmaradását, és fehér gyermekek jövőjét.”

Budaházy Edda szervezésében idén is megrendezésre kerül a Népesedési Konferencia. A demográfiai probléma fajunk fennmaradásának kulcskérdése, így a Betyársereg teljes támogatásáról biztosítja a rendezvényt.

Betyár gyerekkicsi
BETYÁR CSALÁDOK – A Betyársereg nem csak az önvédelem és a sport világában, hanem a demográfiai küzdelem frontján is maximálisan teljesít.

Idézve a nagy amerikai fajvédő David Lane szavait, amelynek az aktualitása, most önmagáért beszél: „Biztosítanunk kell fajunk fennmaradását, és a fehér gyermekek jövőjét.” Ennek szellemében a Betyársereg teljes támogatásáról biztosítsa Budaházy Eddát a rendezvény kapcsán.

Eddával a konferencia kapcsán az Alfahír munkatársa beszélgetett.

– A konferencia első alkalma kapcsán korábban már beszélgettünk arról, hogy miért tartjátok fontosnak, hogy ráirányítsátok a figyelmet hazánk népesedési problémáira. Ezért most csak arról kérdeznélek, hogy milyenek voltak az első alkalom tapasztalatai, sikerült-e valamilyen cselekvési tervet vagy koncepciót kialakítani?

– Az első konferencia legfőbb tapasztalata az volt, hogy a magyarság népesedési drámája rendkívül összetett probléma és ahhoz, hogy cselekvési tervet tudjunk kidolgozni, körül kell járjuk ezt a témát jobban. Persze a magyar kormányok pontosan tudják, hogy mivel állunk szemben, mégis csak tűzoltásra futja a „költségvetésből”. Valahogy minden fontosabbnak tűnik, a GDP, a gázvezeték, a holokauszt…, mint a saját népét megmenteni a kihalástól. Ez persze nagyrészt az Európai Unió miatt van így, hiszen már szinte semmiben nem dönthetünk a beleegyezésük nélkül. A nyugat-európai kormányok sem jutnak messzebb a probléma megoldásában, minthogy elszipkázzák a kelet-közép-európai lakosságot ahelyett, hogy saját őslakosságuk népességét próbálnák felduzzasztani. Mert valódi változást csak komoly kormányprogram kidolgozásával lehet elérni. A tragédia nem kap a fontosságához mérten teret a közbeszédben, ezen szeretnénk változtatni. Első lépésben mozgalmat alapítunk, melyben megpróbáljuk először a saját nemzeti radikális táborunkban alapvetéssé tenni azt, hogy ma a hazafiság első pontja a tudatos családalapítás és gyermekvállalás.

 – Miben lesz más a következő alkalom? Tematikájában vagy az előadók tekintetében várható-e valamilyen változás azok számára, akik részt vettek legutóbb? Például látjuk Toroczkai László nevét is, aki a bevándorlóktól (szó szerint) ostromlott Ásotthalom polgármestere.  

 Alap RGB

– Természetesen dr. Téglásy Imre kivételével, aki az abortusz témáját folytatja, új előadók lesznek. Hegedűs Loránt az egyházak felelősségéről, Novák Előd a kormányzati bűnökről, Balczó András pedig a nagyon nagy család és a hit erejéről fog nekünk beszélni. Toroczkai László, a déli határ ostromáról tart majd előadást, ami ráadásul igencsak aktuálissá vált a közelmúltban. Ezzel kapcsolatban el kell mondanom, igen nagy baj, hogy az illegális bevándorlásról szóló vitában mindig csak a terrorizmus merül fel mint veszélyforrás és probléma, holott a baj elsősorban nem ez, hanem az, hogy egy vészesen fogyatkozó nemzet, akinek a még meglévő erőforrásait, embereit is elszívják, nem fogadhat be magába tömegével idegen fajú és kultúrájú népeket, – akiknél a gyermekvállalás 3-4-szer nagyobb – anélkül, hogy abba bele ne pusztulna. Az eredmény előbb-utóbb a teljes népességcsere lesz nálunk és nyugaton is. A század végére megszűnik Európában az eredeti őslakos fehér ember, és velük együtt az ún. európai kultúra. Vajon akarjuk mi ezt? Európa népei akarják ezt, egyáltalán megkérdezik őket erről ebben a fene nagy demokráciában, ami elvileg a népakarat fellegvára? Erre a mostani konferenciára sokkal több embert várunk, a visszajelzések alapján igen nagy az érdeklődés, és remélem, majd a tenni akarás is ilyen nagy lesz.

(Betyársereg, Alfahír)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink