18.6 C
Budapest

Botrány Pécsen – Liberális jöhet, hazafi takarodj!

November 12-én a “Hősök örökké élnek!” koncertsorozat keretében a Romantikus Erőszak és a Nemzeti Front lép fel Pécsett. Egészen a mai napig úgy is volt, hogy a helyszín is biztosított, de az egyetem tulajdonában lévő TK Klub két nappal a koncert előtt visszalépett. Persze nem maguktól… A KONCERT PERSZE NEM MARAD EL, CSAK ÚJ HELYSZÍNEN LESZ MEGTARTVA!

14519888_162365384218413_7484322256105267166_n

A PTE vezetésének úgy látszik nincsen ellenére, ha minden liberális szemét és anarchista zenekar lép fel a pécsi egyetemi klubokban. Az ellen nincs kifogása a „tisztelt” vezetőknek, ha bedrogozott fiatalok lepik el Pécset. Az már annál inkább zavarja őket, ha hazafiak egy nemzeti rock koncerten mulatnak! Ennek szerintük Pécsen nincs helye! Inkább bulizzanak a diákok valami mostanában divatos, semmit sem mondó liberális váladékon, amelyet csak megfelelő szintetikus drogok használata mellett lehet élvezni.

Nem az nem jó, ha értéket is kapnak a fiatalok egy koncerten. Persze mi sem vagyunk szentek! Mi sem csak ásványvizet iszunk és ülve hallgatjuk végig kedvenc nótáinkat. A különbség itt az ÉRTÉKES és az ÉRTÉKTELEN közötti fogalomban keresendő.

A koncert célja nem csak a szórakoztatás, hiszen a „Hősök örökké élnek” koncertsorozat az 1956-os Pesti Srácoknak állít emléket. Legyen az a „Pesti Srác” éppen a Mecsekben harcoló Mecseki Láthatatlan, vagy a pécsi egyetemi ifjúság tagja, aki 60 éve fegyvert fogott az elnyomók ellen, akár az egyetem vezetésével szembe szállva is! Ez nekik is és róluk is szól! A Romantikus Erőszak pedig ezt adja nekünk! Ez az, ami ÉRTÉKES! Ezt és Őket köpte most szembe a pécsi egyetem vezetése! A nemzeti oldalnak üzentek lépésükkel. A helyzet mit sem változott: liberális jöhet, hazafi takarodj!

Undorító húzásukkal ráadásul veszélyeztették a koncertet, hiszen ilyen rövid idő alatt új helyszínt nagyon nehéz volt találni. De örömmel jelentjük SIKERÜLT! NEM ADTUK FEL ÉS SENKI NEM TEHET KERESZTBE NEKÜNK! 

Az új helyszín: Cserkúti Csárda,  Pécs Szentlőrinci  út 11. (a Tesco-tól pár száz méterre a pellérdi elágazó után)

2006 óta sok minden más lett, azonban van, ami nehezen változik. Reméljük egy napon majd a PTE élére is arra érdemes emberek kerülnek, akiknek fontos az ÉRTÉK és harcolnak az ÉRTÉKTELENSÉG ellen!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink