11 C
Budapest

BOTRÁNY! – TYIRITYÁN ZSOLT ÉS TITKOS VISZONYAI

Reakciónk a Ripost majd a Tv2 által közölt „leleplező erejű” „oknyomozó riporthoz.” Vol­ner még­sem válik, sze­met ve­tett ba­rát­nő­jére a Be­tyár­se­reg fő­ve­zére, Ty­iri­tyán! – állítja a bulvár Ripost és most már a Tv2 is(ehhez már tényleg csak gratulálni tudunk!) De vajon mi az igazság? A Betyársereg most lerántja a leplet Tyirityán Zsolt titkos viszonyairól, most tessék megkapaszkodni…

ZSOLT ÉS ANGELINA?

Az utóbbi időben nagy port kavart Angelina Jolie és Brad Pitt válása. Bár a sztárpár tagadta, hogy harmadik fél lenne a dologban, de mi tudjuk az igazságot! Az egészben Tyirityán Zsolt keze van! Jolie egyik magyarországi forgatásán találkozott a Betyársereg vezérével és bár kapcsolatuk csupán plátói volt Angelina nem tudott már úgy nézni Pitt-re, mint előtte. A válás tehát nem volt kérdés.

desktop17

De a Betyársereg vezére nem csak a férjes asszonyokra jelent veszélyt!

JENNIFER HÁT MÁR TE IS A BETYÁROKAT SZERETED?

Brad Pittel való szakításuk után Jennifer Aniston nem sokáig búslakodott. Rögtön volt valaki, akinek a vállán kisírhata bánatát. Több forrásunktól arról értesültünk, hogy Gyulán többen látták ebben az időben a világsztár színésznőt. Többek Zsolt mellett is látni vélték. Ez már nem lehet véletlen!

desktop16
Jennifer Tyirityánnal – Egy közös tengerparti sétán közvetlen Brad Pittel való szakítása után. Információink szerint a színésznő és Zsolt közötti kapcsolatot, Jennifer kutyájához való erős ragaszkodása befolyásolta igen negatív irányba. Belső körökből tudomásunkra jutott, hogy Zsolt inkább a macskákat szereti.

ÉS EGY ÚJABB VILÁGSZTÁR!

Jennifer Aniston után a Golden Globe-díjra is jelölt amerikai színésznő Scarlett Johansson akadt a betyár vezér horgára. Egyesek azt rebesgetik, hogy 2011-ban Scarlett nem véletlenül vált el férjétől.

desktop15

BEYONCÉ?!

Egyes hírek szerint az amerikai énekesnő Beyoncénak is köze volt Zsolthoz. Úgy tudjuk azonban, hogy ebben az esetben nem Tyirityán, hanem Beyoncé volt a kezdeményező, persze közeledése, sőt egyesek szerint ostroma, süket fülekre talált, hiszen köztudomású, hogy Zsoltnak igen erős a faji öntudata.

202c8f4a-410f-4b6e-8e07-273ceaf5078d

Hogy milyen egyéb nőügye volt Tyirityán Zsoltnak azt nem tudjuk, de a leghitelesebb magyar hírportálon a Riposton biztos olvashatunk majd róla!


SZERKESZTŐSÉGÜNK ÜZENETE A RIPOSTNAK:

AZT HITTÜK, HOGY A ÚJSÁGÍRÁS LEGALJÁT A 444.HU, AZ INDEX, VAGY AZ ATV.HU SZELLEMI KÖRNYEZETSZENNYEZŐI KÉPVISELIK, DE NEKTEK ŐKET IS SIKERÜLT TÚLSZÁRNYALNI. EGYSZERŰEN SZARHÁZIAK VAGYTOK!

TERMÉSZETESEN EGY SZÓ SEM IGAZ A RIPOST CIKKÉBŐL! AZ EGÉSZ AZ ELEJÉTŐL A VÉGÉIG SZÍNTISZTA HAZUGSÁG. A KÖZÖLT ÁLLÍTÁSOK KOMOLYTALANSÁGA MIATT REAGÁLUNK ÍGY EBBEN A FORMÁBAN ERRE A NETTÓ HAZUGSÁGRA.

Telefonon megkérdeztük Tyirityán Zsolt véleményét is az ügyről:


7

Alaphangon elküldhetném őket a jó kurva anyjukba, de még erre sem méltók. Viszont felhívtam Volner János barátomat és megegyeztünk abban, hogy közösen fogunk csattanós választ adni erre az aljas provokációra. Őszintén ígérhetem lesz folytatása az ügynek!


(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink