9.2 C
Budapest

Budaházy és a vármegyések sikeresen akadályoztak meg egy újabb Pride rendezvényt

Újabb, a Pride-hónap keretei között megrendezésre kerülő förmedvényt akadályozott meg sikerrel Budaházy György és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai. Pénteken este a TámPONT Mikro Közösségi Térben került volna sor a Pán Rapid Randi elnevezésű érthetetlenül beteg rendezvényre, amikor 19 óra magasságában megjelentek a hazafiak – írja a Szent Korona Rádió

A hazafiak kamerával szerettek volna bemenni a helyszínre, és azt mondták, „szeretnék volna megtudni, mi az a pánszexuális, és mi az a pánromantikus”, mert annyira szürreálisan hangzik, hogy meg szerették volna nézni, hogy mi ez.

AZTÁN NEM VOLTAK HAJLANDÓK SZABADDÁ TENNI A BEJÁRATOT, A RENDEZVÉNY RÉSZTVEVŐIT FELVILÁGOSÍTOTTÁK, ÉS FOLYAMATOSAN KAMERÁZNAK.

A szervezők kihívták a rendőrséget, akik megérkeztek a helyszínre, azonban nem voltak túlzottan motiváltak abban, hogy a normalitáspártiakat vegzálják, tekintve, hogy nem történt rendbontás.

Budaházy György írása az akcióról:

A PRIDE nevű show-műsor transzvesztita szörnyei úgy döntöttek, hogy a nyári napfordulón kívánnak “pánromantikus randevút” tartani.
Nosza hát, néhány hazafival elmentünk mi is kíváncsiskodni, hogy mi is ez az újabb LMBT agybuggyanás.

Mikor odaértünk, már az ajtóban elállta az utunkat egy nagydarab nőnek öltözött férfi, aki közölte, hogy hiába nyilvánosan meghirdetett rendezvényről van szó, mi nem mehetünk be, mert ő “így döntött és kész”

Ezt a minket sújtó súlyos diszkriminációt természetesen nem tudtuk elfogadni és az ajtóban állva próbáltuk jobb belátásra téríteni az identitászavaros alakot, aki már a beszélgetés elején közölte velem, hogy akár “bekaphatom a faszát” is és kifejtette, hogy valójában a szkinhedek 30 %-a is buzi (erről azért a szkinek véleményére is kíváncsi lennék).
Megtudtuk azt is, hogy a “pánromantikusok” lényegében a hatévestől a nyugdíjasig, a férfitól a nőig mindenkivel szeretnek szexelni, meg hogy kijár nekik a “transztisztelet”.

Hogy ez utóbbi így van-e, azt mindenki döntse el maga!

Közben kihívták a rendőröket, akik azt mondták – nagyon helyesen egyébként -, hogy nincs sem intézkedési joguk, sem kötelezettségük, mert ez nem a gyülekezési jog alá tartozó rendezvény és nem történ sem szabálysértés, sem bűncselekmény.

Végül megjelent a transzszervezetnek a – nővé válás útján az ajtónállónál már kicsit előrehaladottabb állapotban lévő – vezetője, aki a kb. másfél órája tartó huzavonára úgy tett pontot, hogy feloszlatta a rendezvényt.

Hát, így ért véget a a hazafiak és a transzok “pánromantikus” találkozása.

Mellékeredményképpen legalább a VII. kerületi Hernád utca lakói is megtudták, hogy a sötétített üvegű utcára nyíló helyiség meg a hangzatos “TámPONT Mikro Közösségi Tér és Könyvtár ” elnevezés mögött miféle fertőtanya leledzik. Volt is lakó, aki felháborodásában jelezte, hogy a közös-képviselőhöz fog fordulni az ügyben.

Megint csak azt tudom mondani minden klaviatúrát püfölő hős nemzetinek, hogy bárki felemelheti a hátsóját és elmehet a Pride rendezvényeire, mert egyre inkább úgy látom, hogy ez a deviancia úgy hatalmasodott el a nyugati világban is, hogy a normális emberek egyszerűen lusták voltak ellene tenni.

Patriota.info, budahazy.info

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink