12.6 C
Budapest

Cigány gladiátorokat képeznek közpénzen – megvannak az első “eredmények”

A Fidesz felzárkóztatási politikájának első gyümölcsei már beértek. A többszörösen kitüntetett sportoló Völgyi Jenő Márió tehetségét cigánybűnözőként is remekül tudta kamatoztatni. 

Nem éppen a felzárkózás kiharcolásához használta boksztudományát a „magyar ökölvívás egyik legnagyobb reménysége” Völgyi Jenő Márió cigánybűnöző, a Szolnoki MÁV SE bokszolója és galerije ugyanis kurvák segítségével csalta tőrbe, majd verte össze és rabolta ki áldozatait. A kormány úgynevezett „felzárkóztatási” politikájának részét képezi a kisebbség kiképzése és ennek keretében 30 ezer „hátrányos helyzetű” fiatalt akarnak, főként küzdősportok terén, támogatni. Az egyik ilyen szponzorált üdvöske az agyon ünnepelt bokszoló Völgyi Jenő Márió.

volgyi_jeno_mario02
A junior Európa-bajnokságon elért ötödik helyezéséért Papp László-díjat is kapott

Mint ismeretes, a napokban egy Európa-bajnoki bronzérmes bokszolót helyeztek előzetes letartóztatásba, a rendőrség szerint a fiatalember is tagja annak a bandának, amely prostituáltakat rendelő kuncsaftokat rabolt ki – írja a Bors.

A bulvárlap úgy jelenti be Völgyit, mint a „magyar ökölvívás egyik legnagyobb ígérete”. Természetesen itt a cigány maffia egyik leendő vezetőjéről beszélünk. Ez a remek fiatalember többször megkapta a legtehetségesebb versenyzőknek járó Papp László-díjat, ötödik helyezést ért el junior világbajnokságon, bronzérmet az Európa-bajnokságon, többszörös diákolimpiai és magyar bajnok. Most előzetes letartóztatásban várja sorsa alakulását – írja a bulvárlap. Viszont a „magyar ökölvívás egyik legnagyobb ígérete”, Völgyi Jenő Márió, a Szolnoki MÁV SE versenyzője, egy közönséges cigánybűnöző. Erre már a kuruc.info hírportál tapintott rá a legtalálóbb módon. Ez a folyamatos támogatásban részesült „sportoló” nem harcos, csupán egy jól megfizetett bűnöző. A vér nem válik vízé és az ösztönlények sem tudnak kibújni a bőrükből.

volgyi_jeno_mario01
Völgyi Jenő Márió, a „magyar ökölvívás egyik legnagyobb reménysége”

A cigányt és egyik társát végül június 2-án fogták el a Terrorelhárítási Központ kommandósai. Egy nappal korábban egy szarvasi férfi tett bejelentést arról, hogy a társaság kirabolta őt. A Bors információi szerint az áldozat prostituáltak hirdetéseit tartalmazó weblapokról rendelt magának két szajhát. A kuncsaft lakásánál egy 17 és egy 18 éves kurva jelent meg – ám nem egyedül érkeztek.

Velük volt a bokszoló és még egy kigyúrt cigány. A megrémült embert megverték, halántékához egy fegyvernek látszó tárgyat szorítottak, és pénzt követeltek tőle. Később egy bankautomatához vitték, hogy további készpénzt adjon át nekik. Az ATM-ből 160 ezer forintot vett fel az áldozat. A rendőrség gyanúja szerint a társaság Debrecenben, Békésszentandráson és Szolnokon is követett el hasonló bűncselekményeket.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya közölte: fegyveresen, csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt folytatnak nyomozást. Két gyanúsított, a 21 éves V. Jenő és a 28 éves K. Ferenc előzetes letartóztatásban vannak. A nyomozás során a rendőrség olyan információkat is beszerzett, melyek alapján a társaságnak egy harmadik cigány tagja is lehetett. A 24 éves szolnoki K. Ádámot 2014. június 17-én fogta el a TEK műveleti egysége.

volgyi_jeno_mario04

„Az érintett fiatalok esélyt kapnak arra, hogy gyorsabban, hatékonyabban és eredményesebben tudjanak felzárkózni a társadalomban” – mondta a Szolnok megyei cigány ökölvívó akadémia 2013-as átadásakor Simicskó István, Balog Zoltán akkori államtitkára. Azt is hozzátette, hogy a „hátrányos helyzetűek” sokkal nehezebben indulnak az életnek, sokkal több energiát, akaratot kell befektetniük egy-egy cél eléréséért, és „az ökölvívás mint küzdősport ebben segíteni fog nekik”. Az első eredményeket látjuk és köszönjük, hogy a kormány hathatósan segíti azokat a lényeket, akik családjainkra és nemzetünkre törnek. A valódi harcos szellem és a magyarság önvédelmi reflexének feltámadása egyre sürgetőbb. A Betyársereg ezért is tesz meg mindent, hogy valódi harcosokat neveljünk az esztelen ösztönlények helyett.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink