9.4 C
Budapest

Demonstrációs jelleggel tartottak bajtársi szervezetek sajtótájékoztatót egy pedofil otthona előtt

A Mi Hazánk Mozgalom, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Betyársereg és a Magyar Önvédelmi Mozgalom sajtótájékoztatót tartott a mai nap folyamán egy kapuvári pedofil otthona előtt.

Május 11-én vette őrizetbe a rendőrség azt a 21 éves Győr-Moson-Sopron megyei férfit, akinek számítógépén, és egy megosztó oldal fiókjában 36 általa megosztott gyermekpornográf felvételeket találtak. A gyermekek öt és tíz év közöttiek voltak. A rendőrségi kiszállás során a férfi beismerte bűnösségét.

A demonstrációs jellegű sajtótájékoztatót annak okán tartották meg a szervezetek, hogy a pedofil férfi szabadlábon védekezhet. A tájékoztató keretében Ferencz Gergő, a Mi Hazánk Mozgalom Győr-Moson-Sopron megyei elnöke, országgyűlési képviselőjelöltje szólalt fel, és kifejtette a szervezetek közös álláspontját a pedofilokkal való bánásmódról. Mind a négy szervezet erélyesen elutasítja a pedofília tolerálását, továbbá nincsenek megelégedve a büntetési tétellel sem. A Mi Hazánk a pedofilok személyes adatait tartalmazó lista nyilvános elérését követeli, továbbá kilátásba helyezték a pedofilok kasztrálását.

“A Mi Hazánk már régóta követeli a kormánytól, hogy hozzuk nyilvánosságra a pedofilok képeit, adatait, címeiket, telefonszámaikat, de a kémiai kasztrálásukat is sürgetjük”

– nyomatékosította Ferencz Gergő.

Hozzátette azt is, hogy örömmel üdvözli a Fidesz azon döntését, hogy végre a pedofilokról valamilyen formában adatbázist vezessenek.

(Szent Korona Rádió)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink