30.4 C
Budapest

Egy harcos gondolatai: a multikulturális, liberális Európa megbukott

Lefejezések, lövöldözések, terrortámadások. Látszólag az “iszlamizáció” okozza a gondot, de ez csak következménye valami teljesen másnak. A vallástalanná és liberálissá vált nyugati gondolkodásból fakadó problémák törnek a felszínre. Úgy tűnik megállíthatatlanul.

A terrortámadások utáni, nyugati politikusok üzenetei teljesen félretematizálnak. Tovább hajtanák a szakadékba Európát. Továbbra is azt hirdetik, hogy a liberalizmus problémáira, a multikulturális agyrémre még több liberalizmusra lenne szükség. A sajtószabadságot és a véleménynyilvánítási szabadságot védelmezik… de mi ellen is? Egy valódi keresztény Európa médiájában sem lehetne gúnyolódni a vallásokon. Ugyanis Krisztusról sem készíthetnének karikatúrát, ahogy semelyik más vallás Prófétáját, szent emberét sem szabadna mocskolni. Beteg állatok ezek a liberálisok, akik élvezik a provokációt, aztán csodálkoznak, ha egy-két törzsi gondolkodású fegyvert ragad, azt pedig külön élvezik, ha az ostor nem rajtuk csattan és sikerül szítani a feszültséget két vallás között. A liberálisok sajtószabadsága nem más, mint a sajtó támadása a normalitással szemben.

Az állítólagos véleménynyilvánítási szabadságuk is a liberálisok véleménynyilvánítási szabadsága. Vegyük észre: ezek a szabadságjogok csak őket, az ateista liberálisokat illetik meg! Elég csak megnézni a Facebook cenzúrázási gyakorlatát, vagy megfigyelni, hogy mi történik azzal, aki a Francia Forradalom “vívmányaival” szembeszáll. A valódi ellenállókat rögtön elnémítják. Eltörölnék, ha lenne valódi kereszténység is. A valódi kereszténységben ugyanis nincs demokrácia, mert ahogy Krisztus sem, úgy Szent István sem köztársaságot alapított, de Attila Hun Birodalma sem egy „lovasdemokrácia” volt (ahogy állítja néhány hibbant).

A demokrácia csak arra jó, hogy ámulatban tartsák a népeket: eljátsszák, mintha bármibe lenne döntési beleszólása az átlagnak. De körülbelül a döntési szabadsága odáig terjed, hogy kiválaszthatja annak az okoseszköznek a márkáját, amivel aztán tovább mossák az agyát. Sehol nincs érdemelvűség, sehol sincsen organicitás, minden kontraszelektált és romlott. Európa beteggé vált. Az egész Nyugat szellemtelenné, ateistává és végtelenül modernné vált. Erre nem megoldás a liberalizmus további erőltetése. Ahol megszűnik egy vallás, ott új jelentkezik. A politikai iszlám, azaz a valódi iszlám kifordítása is tipikusan nyugati termék: a szellemtelenné vált közegben, a fogyasztási mámorban félreértelmezett, kifordított tanítások alapján történő gyűlölködéstől minden vallás igaz képviselőinek el kell határolódnia. Nem lehet vallásosnak minősíteni azt a terroristát, aki templomban öldököl, aki imádkozókat támad meg, fejez le. A valódi vallásosság összeköt más vallású hívőkkel is. Ezek viszont démonok, amit a beteg nyugat szült meg, és amik Isten büntetéseként lesújtanak a romlott világra.

A liberalizmus legnagyobb tévedése, hogy a különbözőségek együttélését úgy akarja elérni, hogy megszüntet minden identitást (vallásit, kulturálist, fajit, nemit stb.). Ezáltal egy barna masszát hoz létre, ahol valójában nincs semmilyen érték jelen. Mindenki egyformává válik. Agymosott birkává teszik a tömegeket. Ezzel szemben az a tradicionális, ha mindenki az identitását megőrizve, egymással szinergiában tud élni, de leginkább ott, ahová való. Egymás mellett élés is lehetséges, de nem a másik világ kivetett szemetével, a közösségellenes elemek befogadásával.

Európának vissza kell térni a gyökereihez! Meg kell fékezni a korlátlan migrációt, megálljt kell parancsolni a törzsi szinten élőknek, de első sorban megálljt kell parancsolni önmaga pusztulásának is! Véget kell vetni a hedonizálásnak, a fogyasztói társadalomnak, azaz az anyagi javak és élvezetek hajkurászásának. Véget kell vetni az LMBTQP őrületnek! Véget kell vetni a nyájaskodó, majomszeretetet hirdető, birkákat nevelő keresztényi tévtanításoknak. Vissza kell térni gyökereinkhez, különben mind elveszünk.

(Egy harcos gondolatai – Barcsa-Turner Gábor)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink