16.8 C
Budapest

Előre eltervezett történelem – avagy semmi sem történik véletlenül

Töröld ki az aktuálpolitikai porhintést, a main stream media híreit, de még azokat a csatornákat se vedd most figyelembe amelyeket hitelesnek gondolsz, mert a következő gondolatok a jelen rohanó világunkban közvetlen szemlélőnek láthatatlanok! A Betyársereg biztonságpolitikai szakértőjének publicisztikája.

„A történelemben semmi nem történik véletlenül. Ha megtörténik, akkor azt úgy tervezték”  Franklin D. Roosevelt

franklin-d-roosevelt
Franklin D. Roosevelt

Három szakma alakította ősidőkben a történelmünket (vadászat, üzletszerű kéjelgés és a közösségi irányítás) és ebből kettő mind a mai napig igen komoly befolyásoló erővel bír. A vadászat nemes sporttá szelídült, az üzletszerű kéjelgés és célirányos alkalmazói igen hatékonyan képesek a célszemélyt befolyásolni, de a legkifinomultabb módszerekkel azok a szervezetek rendelkeznek amelyek a közösségi, a jelenben inkább társadalomirányítási technikákkal alakítják az emberiség jövőjét. Óriási tapasztalati alapú tudás és tervszerű jövőkép jellemzi ezeket a szervezeteket, amelyek munkájára ha egy kicsit is foglalkoztat minket a történelem, könnyedén ráismerhetünk.

Miért nem látható közvetlenül a szándék, a szervezés? Nemes egyszerűséggel azért, mert benne élünk és az aktuál-magyarázatokkal, konteónak minősített gondolatokkal, Győzike show-val el lehet altatni az emberek jelentős részét. Azt tanuljuk ugyan, hogy voltak korszakok, de arról Konrdatyevig nem nagyon hallott a világ, hogy vannak a fejlett kapitalista társadalmakban  fejlődési ciklusok. Nyikolaj Dmitrijevics Kondratyev (1892–1938) szovjet–orosz közgazdász volt. Részt vett a Szovjetunió első ötéves tervének kidolgozásában és neki köszönhető a modern kapitalista világ (gőzgép felfedezésétől) ciklusainak első meghatározása. A 40, 80 és 130 éves ciklusok kezdetét és végét konkrét események, vívmányok megjelenései jelzik az elmélet alapján.

 Az a szervezet amely képes ezekben a ciklusokban gondolkodni, amely ezt esetleg megalkotta, úgy irányítja az életünket, gyermekeink jövőjét, hogy azt felületes szemlélő észre sem veszi.

Kondratieff_Wave

Írt és íratlan történelmünk hemzseg a titkos szervezetektől melyek egy része manapság is működik. Ezek a szervezetek úgy irányítják a világunkat, hogy azt csak mostanság, az internetnek köszönhetően kezdik egyre többen megérteni. Évezredes az a tapasztalat, amelyet adoptáltak a modern világba és talán Kondratyevnek sem lett volna lehetősége ezt publikálni, ha nem kommunista környezetben tette volna ezt a fölfedezést.

1770-el, a gőzgép megjelenésével kezdődik az első 130 éves ciklus és ez 1900-ig tartott. A ciklus nem csak az ipari forradalom kezdetét jelentette, hanem társadalmi változást is. 1770-es években kezdődött az az elszakadási törekvés Amerikában, ami 1775-től fegyveres konfliktussá alakult és 1776 július 4-én kikiáltották a függetlenségüket. Tizenhárom évvel később 1789-ben kitört a Nagy Francia Forradalom, majd a szinte a teljes 19. század a polgári demokratikus társadalmak és a nemzetállamok kialakulásának kora volt. Még egy olyan „apró momentum”, ami ekkor indult és manapság szinte mindenki tudja, hogy komoly befolyással rendelkezik a jelenben. 1769- ben történt, hogy a Rothschild dinasztia „ősapja”, Meyer Rothschild Európa egyik leggazdagabb hercegének, Vilmosnak az ügyintézője lett.

Az ún. Nagy K-ciklus végén (1770-1900) a fejlett nyugaton olyan törekvések kezdtek kialakulni amely teljesen rejtve volt az emberek előtt. Magyarország ekkor a Kiegyezés utáni időszakban élte a virágkorát.

A fejlett nyugati világ irányítóit ma már több helyen nevesítik úgy mint globális pénzügyi háttérhatalom, szabadkőműves páholyokként. Benjamin Disraeli, aki 1874- 1880 között volt brit miniszterelnök, a parlamentben kijelentette: „Nincs értelme tagadni – mert nem is lehet eltitkolni –, hogy Európa nagy részét, nem is beszélve más országokról, titkos társaságok hálózata szövi be. (…) Mi ezeknek (a titkos társaságoknak) a célja? Nem akarnak alkotmányos kormányzatot. Meg akarják változtatni a föld tulajdonjogát, hogy a jelenlegi birtokosokat megfosszák a vagyonuktól, és véget vessenek minden vallási hatalomnak.”

Ezen az oldalon nem egy ördögtől való gondlat az első valóban szervezett olasz bűnözői csoport, a maffia kialakulásáról írni. Ez volt a Carbonari Mozgalom mely a 19. század végére komoly erőre kapott. Ennek a nevében és szervezettségében átalakult  titkos társaságnak  („Ifjú Itália”, olasz maffia elődje) a vezetője egy Giuseppe Mazzini nevű filozófus, későbbi forradalmár volt.

Mazzini2
Giuseppe Mazzini

Az általa vezetett szervezetet a bajor “illuminátusok” (megvilágosodottak) mintájára alakította amely hogyhogy nem majd 100 évvel korábban , 1776 május elsején alakult meg (tehát az első Nagy K-ciklus elején) .

Élt a mai USA területén egy magas rangú szabadkőműves, bizonyos Albert Pike. Pike az amerikai polgárháború tábornoka volt, ma is köztéri szobra áll Washingtonban, ahol nagyon megbecsülik emlékét. Ő volt a világuralmat hirdető és arra törő, a világ gazdasági, pénzügyi, politikai, katonai, titkosszolgálati hatalmasságait összefogó Egyesített Szabadkőművesség Világtanácsának elnöke. 1859-től Pike az Amerikai Egyesült Államok legmagasabb rangú szabadkőműveseként kidolgozta a világuralom megszerzésének tervét, módját. 1871. augusztus 15-én levelet írt Giuseppe Mazzininek, a legfőbb szabadkőműves hálózat európai irányítójának.

Ebben a levélben a következő Nagy K-Cikus 130 évének olyan fő mozzanatait fogalmazza meg mely végén a nemzetállamok eltörlése és egy új, centralizált világrend kialakítása a cél. Mazzini egy évvel később meghalt, de az Illuminátusok mind a mai napig működnek, a 130 éves ciklus vége felé közeledve (jelenben tudván, hogy Pike tervei az első és második világháborúról valóra váltak) jól látható az, hogy amiről írt az bizony bekövetkezik. A Harmadik Világháború célja a terv szerint a politikai cionizmus és az iszlám közötti konfliktus megoldása, melyben a két szemben álló fél kimeríti egymást és ezután kialakulhat az az új világ rend (New World Order) amiről már annyi politikust hallottunk nyilatkozni.

Dollarnote_siegel_hq

A jelen Európájában játszódó folyamatok ennek a tervnek a részei melyben az európai nemzetállamokat egy tudatos, szervezett és finanszírozott invázióval, mint valami robbanóeleggyel töltenek fel. Ez az elegy a szintén tervszerűen megteremtett Iszlám Állammal lesz valószínűleg felrobbantva és ezzel már a szkeptikusok számára is elkezdődik az a világháború, mely gyakorlatilag 2008-óta tart.

A nemzetállamok kora a túlnépesedéssel együtt végéhez érkezett és megérett a változásra.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink