19.8 C
Budapest

Fegyverkeznek az osztrákok, polgárháborús helyzetre készülnek

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Ausztriában található fegyverboltok eladási rekordokat döntöttek. A néhány hónappal ezelőtti, ugrásszerűen kimagasló, fegyvereladási statisztikák pedig tovább emelkedtek. a Nemzetiarcvonal.net összeállítása.

A fegyverboltok tulajdonosai arról tájékoztatják a hírcsatornák riportereit, hogy a lakosság mindent megvásárol, amivel úgy gondolja megtudja családját és magát védeni. A különféle késektől kezdve, az elektromos sokkolókon és gáz-spay-ken át, a lőfegyverekig terjed a megnövekedett kereslet. Csak tavaly novemberben több, mint 450 fegyvertartási engedélyt állítottak ki a bécsi szakhatóságok. A gazdasági kamara, fegyverkereskedelmi osztályának vezetője, Robert Sigarth szerint a helyzet a bevándorlással hozható összefüggésbe, ugyanis az osztrákoknak az elmúlt hónapokban nagy mértékben csökkent a biztonságérzete, amit úgy kompenzálnak, hogy felfegyverkeznek. Reinhard Kreissl, bécsi kriminálszociológius szerint azonban semmi nem indokolja a szinte pánikszerű fegyvervásárlást. Szerinte nincsen aggodalomra ok, hiszen a bűncselekmények száma igen alacsony. Kreissl számára talán ismeretlenek azok a statisztikai adatok, melyek a migránsok általi erőszaktevésekről szólnak. Valószínűleg nem jutottak el hozzá azok a hírek, amelyek nők százainak tömeges megerőszakolására hívják fel az európai nemzetállamok figyelmét. Ha Kreissl figyelné a német adatokat, megértené az osztrákok fegyverkezésének okát is.

z osztrákok tehát bebiztosítják magukat, egyfajta polgárháborús helyzetre készülnek, hiszen az alternatív média segítségével hozzájuk is eljutnak azok a hírek, amelyek a bevándorlók bestiális rémtetteiről szólnak. Az osztrák állampolgárok szkepticizmusát már korábban sikerült felerősíteni a migráns-kérdést kifejezetten liberálisan kezelő kormányerőnek, az emberek ezért tartják fontosnak a fegyverekkel biztosított önvédelemhez való jogot. Ezért vásárolnak meg mindent, ami fegyvernek minősül és ami adott helyzetben az életüket mentheti meg.

A helyzet pedig láthatóan felfokozódott, a bevándorlók nagy része nem tartja tiszteletben a törvényeket és szabályokat. Úgy gondolják joguk van megerőszakolni asszonyokat, lányokat vagy akár gyermekeket is. Mindenhez joguk van. Kizárólag ez indokolja nyugati szomszédaink fegyverkezését.

(Dunai István – NemzetiArcvonal.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink