12.8 C
Budapest

GYORSHÍR! Gyalázat: Elvitték a rendőrök a Mi Hazánk pécsi vezetőjét

A kommunista időket idéző eljárással, a pécsi anti-lmbtqp tüntetés főszervezőjét, a pécsi Mi Hazánk vezetőjét Varga Tamást ma reggel őrizetbe vették a hatóságok. Magyarázatot még nem kaptunk, de egyértelműen a buzifelvonulás elleni tüntetés megszervezése állhat a háttérben. A baloldali városvezetés aknamunkája egyértelműen a város lakóinak véleményét semmibe vevő és a normalitás ellenében tett lépésként értékelhető.

Ahogy többet megtudunk frissítjük cikkünket!

AZ ELLENTÜNTETÉS MEG LESZ TARTVA! RÉSZLETEK ALÁBB!

KORÁBBAN ÍRTUK:

A Mi Hazánk ellentüntetést jelentett be, amivel tiltakoznak a szexuális devianciát erőszakosan népszerűsítő vonulás ellen. Nyilatkozott az ellentüntetés a nemzeti párt helyi vezetője.

A szocialistákhoz köthető Publicus intézet felmérése szerint a pécsiek nem kérnek a deviánsok utcai vonaglásából, a Mi Hazánk ellentüntetést szervez a normalitás védelmének zászlaja alatt. A megkérdezettek többsége azt mondta, hogy ártalmas a város megítélésének, hogy lesz a deviánsoknak felvonulása. Tízből hat válaszadó összességében ellenzi, hogy idén Pécs belvárosában is legyen Pride.

A Mi Hazánk tüntetéssel tiltakozik az LMBTQ provokáció ellen

Varga Tamás a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje Baranya megye 01. számú választókerületében elfogadhatatlannak és nyílt provokációnak tartja a megyeszékhelyen tartandó Pride Felvonulást.

„Pécsen a baloldali városvezetés által rendelt közvéleménykutatás eredménye is az volt, hogy a helyiek nem kérnek a provokációból. Ennek ellenére rendezik meg a felvonulást. Ezzel nemhogy a céljaikat érik el, de azokat a meleg embereket is nehéz helyzetbe hozzák, akik békésen élnék életüket.”

Varga, mint a párt helyi vezetője elmondta, a társadalmi hatásain kívül gazdasági problémákat is okoz a pride. „A várost 8 órára lényegében teljesen megbénítják, hiszen a 48-as Térről keresztbe az egész történelmi belvároson át vonulnak majd. A boltok, éttermek, múzeumok tulajdonosait kik kárpótolják majd?” – teszi fel a jogos kérdést a képviselő.

A felvonulás végállomása a tervek szerint a Szent István Tér lesz. „Ez egyértelműen az 1000. éves államiságunk megcsúfolása.” – hangsúlyozza Varga.

Varga azt is elmondta, hogy eddig nem hallott arról, hogy a vonagláson csak oltási igazolvánnyal lehetne részt venni, ezt pedig annak tükrében tartja felháborítónak, hogy az elmúlt időszakban a belvárosi rendezvényeken rendszerint külön választották az oltatlanokat és az oltottakat a járvány terjedésére hivatkozva.

„A főváros már elesett. A vidék nem juthat erre a sorsra! Nem indulhatunk el azon az úton, amelyre Nyugat-Európa már évtizedek óta rátért. Meg kell állítanunk az LMBTQ propaganda terjedését, ki kell állnunk a normalitás, a keresztény értékrend mellett, hogy az ifjúság egy egészséges környezetben nőhessen fel! Ezért legyünk ott minél többen a Barbakán Téren szeptember 18-án! 14 órától már várunk mindenkit, a tüntetés 15 órától veszi kezdetét.” – zárta gondolatait a párt helyi vezetője.

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink