12.6 C
Budapest

„Hálás szívvel köszönöm!” – Budaházy Edda üzenete a Betyárseregnek

Budaházy Edda nyílt levélben köszönte meg a Betyárseregnek a III. Népesedési Konferencián nyújtott segítséget. Mit ismeretes sátánista, életellenes alakok egy csoportja megpróbálta megzavarni a magyar és európai őshonos fehér nemzetek megmaradásáért rendezett konferenciát. Sikertelenül. A Betyársereg ott volt, segített, és mindig segíteni fog, ha arra szükség lesz! Alább Budaházy Edda levele és a Betyársereg válasza.

bb_l7657
Fotó: AlfaHír

Nyílt köszönet a betyároknak!

Kedves Betyársereg!

Hálás szívvel köszönöm minden résztvevő és támogató nevében a szombati III. Nemzeti Népesedési Konferencián való bátor és professzionális szakmai munkátokat. A sereg jóvoltából a rendezvényen nem kellett az ajvékoló idegenszívűek botránykeltésével foglalkoznunk és tudtunk nyugodt körülmények között tanácskozni a magyar és az európai őshonos fehér nemzetek megmaradásának és megerősödésének kérdéseiről. 

Boldog az a nép, amelynek fiai erősek, bátrak és szívükben megingathatatlanok. Kívánok további erősödést és kitartást nemzetmentő munkátokban.

12822643_578768622299404_1958813500_o

Kedves Edda! Köszönjük az elismerő gondolatokat és gratulálunk a rendezvényhez! Szívesen segítettünk és a továbbiakban is bármikor segítünk, ha arra szükséged lesz! 

Sok erőt és kitartást kívánunk, a magyarság megmaradásért folytatott, szent küldetésedhez!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink