9.4 C
Budapest

Harcos Magyar Nemzet – egy új hazfias kezdeményezés a Facebook-on

Bár a Betyársereget sikerült eltávolíttatni a Facebookról, azért vannak, olyan bátor próbálkozók, akik képviselni szeretnék a harcos magyar szellemet az online közösségben is. A HMN (Harcos Magyar Nemzet) szerkesztőivel beszélgettünk.

10835343_1514124432188910_7522155286217987168_o

Hogyan jött az ötlet, hogy egy új Facebook oldalt csináljatok, főleg úgy, hogy láttátok mit tettek az eddigi ilyen próbálkozásokkal?

A Betyársereg Facebook oldala adta az ötletet. Nem vagyunk profik és nem áll mögöttünk egy ilyen erős mozgalom, de mindképp úgy éreztük, hogy valamiképpen pótolni kell azt az űrt, amit a Ti oldalatok hagyott. Tudjuk, hogy mivel járhat ez az egész, de megyünk előre és harcolunk.

Milyen tartalommal jelentkeztek?

Egyértelmű, hogy hazafias témákkal. Minden, ami magyar. A hírektől kezdve, programajánlókon át, minden olyan dologgal, ami a hazafias szellemet erősíti. Legutóbb egy új kezdeményezést indítottunk útjának „TE IS BÜSZKÉN VÁLLALOD MAGYARSÁGOD?” címmel. Ide azokat a képeket és gondolatokat, esetleg videókat várjuk, amivel jelezzük, hogy sokan vagyunk, és egyre többen leszünk. Fontos, hogy valóban közösséget szeretnénk építeni. Egy magyar hírekre és értékekre épülő közösségi site a Facebook-on belül. Ezt szeretnénk.

Nem féltek, hogy hamar lekapcsolnak titeket?

Ha folyton félünk, akkor csak egy helyben topogunk és nem jutunk előrébb. Ha félelmeink vezetnek nem teremthetünk szebb jövőt. Megpróbálunk a Facebook úgynevezett „Közösségi irányelvei” mentén lavírozni. Ez nehéz, főleg mert polkorrektek sem szeretnénk lenni, de megpróbálunk mindent megtenni, hogy még sokáig segítsük a magyarságot.

1660281_1523576987910321_4913954112954683199_n

A Betyársereg oldalát az antifa nethuszárok szánalmas munkájaként kapcsolták le. A kérdés nem az, hogy betámadnak titeket, hanem az, hogy mikor.

Igen, ezt is számításba vettük, de csinálják csak. Ez az egyetlen eredmény, amelyet le tudnak tenni az asztalra a nemzeti oldal ellen. Magunk között szólva, ez elég kevéske „eredmény”.  Én őszintén, bár bosszantó tudom, de örülök, hogy csak ennyi eredményük van. Ha a nemzeti oldal összefog nekik egy Facebook oldaluk sem marad, aztán végképp el fognak tűnni a történelem süllyesztőjébe. Amúgy pedig, ahogy Ti is mindig kifejtettétek, nem a Facebook-on él a nemzeti oldal. A hazafias gondolkodás a közösségekben él, és ez az, amit nem tudnak letiltani, vagy kitöröltetni. Nekik ilyen soha nem lesz!

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve és mit üzentek az követőiteknek?

A jövő hozza magát, sosem tervezünk túlságosan előre, hiszen a Facebook egy folyamatosan változó világ, ahol eltűnnek oldalak és újak jönnek létre. Mindig figyeljük a hazai és világszintű történéseket és ezek szerint cselekszünk. Azoknak, akik pedig olvasnak minket üzenjük: hívjátok meg ismerőseiteket és figyeljetek folyamatosan bennünket, hogy lássa mindenki a Harcos Magyar Nemzet él és erőt gyűjt a kitöréshez. Ja, és olvassátok a Betyársereg.hu-t, mert az valóban magyar és harcos!

 A Harcos Magyar Nemzet Facebook oldalát IDE KATTINTVA érhetitek el.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink