12.8 C
Budapest

Három néger bevándorló erőszakolt meg egy magyar nőt Németországban

A thüringiai Mühlhausenben csapott le három aberrált néger a védtelen magyar nőre, akit felváltva erőszakoltak meg szombatra virradóan. A vasútállomás közelében lévő viaduktnál történt szexuális támadást alternatív német portálok szerint súlyos verés és fojtogatás is kísérte.

n8o9ae2sawix-1 (1)

A hatóságok még vasárnap elfogták az elkövetőket, akik mindhárman Kelet-Afrikából, Eritreából érkeztek menekültként Németországba.

A brutális támadás híre valósággal felkorbácsolta a város közhangulatát, az emberek rettegnek a színesbőrű bűnözőktől, az erőszakos idegenektől.

Thomas Soszynski, a helyi rendőrség szóvivője szerint korábban nem volt példa Thüringiában ilyen szexuális jellegű csoportos támadásra. Harko Krieg főügyész sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy mindhárom elkövető Eritreából érkezett Európába, Németországban pedig menekültkérelemmel fordultak a hatóságokhoz.

Ez az eset is egyértelműen bizonyítja azt, amit szkeptikusok már korábban is hangsúlyoztak, mégpedig azt, hogy ez a népség semmiképpen nem integrálható az európai életközösségekbe, képtelenség sajátságosan értelmezett kultúrájukat összeegyeztetni az európai népekével.

open-or-die-sign1
A civilizáltság leghalványabb jelét sem mutatják ezek a véglények.

Ez pedig csakis egyet jelenthet: Európai népeinek gondoskodniuk kell a betolakodók mielőbbi hazajuttatásáról. A szélsőséges mentalitásukból és antiszociális létformájukból adódó erőszakos életvitelüket kizárólag a törvényesség betartása melletti legalaposabb fellépéssel lehet megállítani!

(Iványi-Nagy Antal – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink