21.2 C
Budapest

Hisztiznek a demokrata véleményvezérek Toroczkai győzelme miatt

Nem nagyon tudják elfogadni, a demokrácia felkent bajnokai, hogy törvényesen és igen szép eredménnyel nyert Toroczkai László. A Deres.tv írása.

IMG_6518
A két harcos hazafi – Tyirityán Zsolt és Toroczkai László

A szektATV-nél naponta lehoznak egy cikket Toroczkairól. Most éppen (katt) országgyűlési képviselőket faggatnak a vármegyés alapító, nemzeti oldali vezér győzelméről. Mintha bűn lenne polgármesteri címet nyerni. „Természetesen” a múltjával támadják, hogy „felgyújtotta” a TV-székházat, és egyéb hazafias tetteit rójják fel neki, szépen listába szedve az egyébként teljesen vállalható történeteket is (pl. Rafael családdal történő összetűzés). Nem tudják elviselni, hogy azokra az emberekre már nem hat a propaganda -gépezet és démonizálás, akik saját maguk ismertek meg valamit, vagy valakit. De mit is várhatnánk a Szegő Péter nevű zsidótól, a legutóbbi cikk szerzőjétől, hiszen nagyon szívén viseli a fajtársai elleni „atrocitásokat”, több tárgyaláson is megjelent a kibuclakó fejű (sokszor pont vármegyésekkel kapcsolatos ügyekben is).  Egyszerű a válasz arra a kérdésre hogyan nyerhetett Toroczkai László: ismerték helyi szinten, és nagyon szimpatikus programot adott a lakóknak, kvázi reményt nyújtott az eladósodó, szinte haldokló településnek.

Az Origo szerint (katt) Toroczkai csak azért nyert, mert „Mikulás-csomagokat” osztogatott, de kiderült, hogy ez nem is igaz, illetve a télikabátokat szándékosan nem a kampányidőszakában osztotta szét. A végére egész kellemes hangvételű az írás.

A Népszabadság azt sugallmazza cikkében (katt), hogy a kocsma miatt nyert Toroczkai, mintha alkoholistákkal kampányolt volna, vagy leitatta volna a fél települést. Közben a cikkben egyébként szóba se kerül a kocsma, inkább az, hogy az új polgármester rendszeresen templombajáró fiatalember, aki segített a templomkert takarításában is. A Népszabadsághoz képest viszonylag korrekten sikeredett az írás. Elemzőket is megkérdeztek a helyzetről(katt), akik „Karizmatikus Helyi Vezetőként” jellemzik Toroczkait.

image

A Délmagyar mai cikkéből kiderül, hogy Toroczkai nem tervezi az ásotthalmi hivatal leépítését, gyakorlatilag már átvette a polgármesteri széket, szeretné, ha eredményeit „ásotthalmi modellként” emlegetnék. A cikkből az is kiderül, hogy a régi polgármester a „jövőjéről azt mondta, egy hónapig csak és kizárólag pihenne szeretne. Utána benyújtja az önkormányzatnak az igényeit, vagyis kifizetteti a 365 nap ki nem vett szabadságát és a 15 év után járó maximális végkielégítését, ami több mint 10 millió forint lesz.” Teszi mindezt ez egy eladósodott, üres kasszájú településen, de ez senkit sem zavar, ővele nem foglalkoznak a liberális véleményvezérek. Toroczkai egyébként bejelentette, hogy csak és kizárólag minimálbérért fogja ellátni a hivatali teendőit. Sok sikert László! Fel a győzelemre!

(Deres.tv)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink