12.8 C
Budapest

Honvédeink emlékét gyalázza a szélsőbaloldali mérce.hu és „Nefelejcs” Gergő

„(…) a népírtó nácik és a nyilasok kitartottak egész addig hősiesen ameddig… hát ameddig nem tudtak többé kitartani, és megpróbáltak olajra lépni.” – pontosan idézve így vélekedik Varga „Nefelejcs” Gergő, a merce.hu szerkesztője (aki nem ismerné, ide kattintva megteheti) az 1944/1945 telén Budapestetet az utolsó csepp vérükig védő magyar és német katonákról. Azokról a katonákról, akik az életüket is feláldozták azért, hogy védelmezzék Európát azon barbár szovjet hordák ellen, akik a magyar nők meggyalázásával kezdték hosszú évtizedekre elnyúló, nemzetünket rabszolgasorba taszító megszállásukat. – László Balázs írása a Provokatív Blogról.

Varga „Nefelejcs” Gergő: egy antifasiszta, magyarságát gyűlölő senkiházi – aki egy Youtube csatornán kommunista nemzetgyilkosokat éltet – bátorságot érez ahhoz, hogy olyan katonák emlékét gyalázza, akiknek emberi minősége magasan meghaladta azt a XXI. századi posztliberális romlottságot, ami viszont hősgyalázó Gergőnket szellemileg és fizikailag is egyaránt jellemez. Továbbá eleve, ha eltekintünk az aljas gyalázástól, megmutatkozik Gergő történettudományi fogyatékossága is, hiszen az 1944/1945-ös ostrom tényeinek ismeretében tudjuk, hogy a civil lakosság pontosan a védőket támogatta (sőt, az 1945-ös február 11-i kitörés során nem csak német katonák és magyar honvédek, de magyar civilek is felsorakoztak, hogy közös erővel törjenek át a túlerőben lévő szovjet gyűrűn). A szovjetekhez átállók magyarok létszáma viszont elenyésző volt a védőket támogatókéhoz képest, hiszen Budapest 1944/1945-ös védelme pontosan az a történelmi pillanat volt, amikor a magyarság haza- és szabadságszeretete oly mértékben nyilvánult meg, amely Budapestet egy önvédelme szempontjából végsőkig elszánt várossá formálta a szovjet horda kárára.

Varga „Nefelejcs” Gergő cikke végig olyan gyalázatos mondatokat tartalmaz, amelyek mindegyikére nem térek ki, mert tények hiányában állnak (no, cikkírás előtt egy kis műveltség nem ártott volna), valamint aljasságuk nem teszi arra érdemesre azokat.

Antifasiszta Gergőnk egy olyan maradvány a múltból, amely képtelen túllépni azon szűklátókörűségen, hogy a világ „nácikból” és antifasisztákból áll. Nem Gergő, itt és most el kell, hogy szomorítsalak, ha eddig más nem tette meg számodra. Ugyanis a te velejéig romlott népgyalázó fajtád nem csupán „nácikkal” áll szemben. A te romlott fajtád a népekkel áll szemben, Európa öntudatos közösségeivel és mindazokkal, akik a természeti törvények talaján álló normalitást védik. Te, Varga „Nefelejcs” Gergő, a mérce.hu szerkesztője, egy nemzeti hősöket gyűlölő senkiházi vagy, nem pedig valami ellenálló, mint azt te gondolod magadról. Ha ellenálló is vagy (szélsőbaloldali fajtáddal együtt), akkor a saját néped ellen állsz, ha egyáltalán egy népből származunk.

Jöhettek 5 fős hadseregetekkel a kitörésre való megemlékezés ellen tüntetni, de ugyanannyit fogtok érni, mint eddig mindenkor: semmit. Mert nem veszitek észre, hogy cselekedeteitekkel nem csak a magyarság, de egész Európa becsületét támadjátok. És a becsület megtagadására sosem volt és nem is lesz vevő a magyar nép, ezért ti sosem fogtok már érvényesülni.

De becstelen és aljas rágalmaidat és a nevedet megjegyezzük Varga „Senkiházi” Gergő és emlékezni fogunk rád, mint egy hősgyalázóra.

Te, aki a becsületükért életüket áldozó katonákat gyalázol, te benned nincsen becsület!

László Balázs – Provokatív Blog

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink