14.3 C
Budapest

Ideje búcsúzni! Viszlát EU!

„Az íjfeszítő sarja lukas hajóra száll. Az ő ingével-gatyájával tömik a rést.” – Nyirkai Jóslat Sokan már a csatlakozásról tartott népszavazáskor is úgy gondolták, hogy nem lesz ez jó nekünk.

Most már talán még többen látják, hogy ez nem az az Európa, ahová mindig is tartoztunk. A balliberálisok kedvenc témája, hogy tartozzunk Európához! Mi mindig Európához tartoztunk, és Európa mindig hozzánk tartozott. Az ősidők óta itt voltunk. A Kárpát-medence volt az otthonunk, ahogy most is az. Ide tértünk haza többször is a történelem során, nem pedig „honfoglaltunk”, miként tévesen tanítják.

Európa nem egyenlő az EU-val!

„Nyithatok-e Bécsben cukrászdát?” – Ezzel az igen rossz szöveggel kampányoltak az unió pártiak 2004 előtt, de ennyi is elég volt a győzelmükhöz, mivel az ellenkampányt teljesen ellehetetlenítették.

Azóta kiderült, hogy bár előtte is nyithatott bárki cukrászdát Bécsben (is), de nem hódítottuk meg a nyugatot, inkább a nyugat kebelezett be minket, és számolta fel sorra a magyar vállalatokat az Ikarustól kezdve egészen a Malévig. Órákig sorolhatnám azokat a magyar márkákat, melyek útját állták a multinacionális cégek piaci térhódításának, ezért el kellet tűnniük. Nem volt ez másként a KGST-ben sem, ott is eltűntek olyan hatalmas találmányok – lehetőségek, mint például a Pannónia motorkerékpár.

Ezt hívják úgy, hogy „csöbörből vödörbe”…

Most, mikor egy érdekes korszak köszöntött ránk, és a köztéri maszkviselés nemhogy tiltott, de néhol kötelező, láthatjuk hogy az Európai Unió miként hagyja cserben tagjait. Nem kívánok a hazai belpolitikai állapotokkal foglalkozni, ezt megteszik az EU különböző intézményei, ahelyett hogy például Olaszországot támogatták volna, láthatóan nehéz helyzetében. Talán nem okoz nagy meglepetést, de az olaszok jelentős része követné a briteket, és távozna a liberális unióból, melynek még egy járvány / őrület idején is fontosabbak az lmbtq(wzs) jogok és a migránsok betelepítése, mint a tagállamok sorsa.


Nem gondolom, hogy a Brian életéből ismert „Mit adtak nekünk a rómaiak?” hibába kellene esnünk, de a mérleg nyelve nálunk egyértelműen egy irányba mutat!

A véleményünk, hogy be sem kellett volna lépni, de most már ideje búcsúzni:

A póló megvásárolható:

https://nimrod-ruhazat.hu/uzlet/viszlat-eu/
http://hazafias.hu/

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink