9.6 C
Budapest

Idős honfitársaink védelmében – a Betyársereg tagjai a szolnoki piactéren

A szolnoki piacot az önkormányzat üzemelteti és borsos árat kér az árusoktól, de se az ő, se a vevők biztonságát nem tudja szavatolni. Egy szemtanú helyszíni beszámolója.

Hosszú idők óta, normális életvitelt folytatni képtelen, súlyos magatartászavarokkal küszködő, azonos szociokulturális háttérrel rendelkező fiatalok, a piacon áruló és vásárló becsületes magyar embereket kezdték el terrorizálni.

Belemarkolnak a gyümölcsbe és az árus arcába vágják, a virágot áruló 70 éves néni portékáit felrúgják, széttapossák, az újságárust megrugdossák, ablakát leköpködik.

A buszra várók is rettegnek: megtörtént, hogy egy öreg néninek a szatyrára hugyozva mocskolták be a kis pénzén vásárolt termékeit, egy másiknak popcornt öntöttek a fejére, ott sírt miután durván megalázták.

Az önkormányzat nem tesz semmit, a rendőrség széttárja a kezét, tehetetlennek tűnnek az ügyben.

A tegnapi nap folyamán az egyik virágárus hölgy agresszív támadást szenvedett el a beilleszkedni képtelen komoly viselkedési zavarokkal rendelkező hordától. Az öreg hölgy boltja védelme közben botjával szájon ütötte az egyik támadóját. Másnap a megsebesített agresszor népes családjával érkezett vissza (15 fő, közöttük a szülők is ott voltak) és magukból kikelve ordibáltak, hogy „két óra felé visszajönnek és az idős hölgyet megölik a lányával együtt”.

Kettőkor már a Betyársereg szolnoki klánjának tagjai várták az idős hölgyet fenyegetőket, akik látva harcosainkat menekülőre fogták a dolgot és sürgősen buszra szálltak.

A BETYÁRSEREG HOZZÁFŰZNI VALÓJA AZ ÜGYHÖZ: A Betyársereg innentől fogva fokozottan oda fog figyelni az idős hölgyre és családjára, valamint azokra, akik áldozatul estek ennek a hosszú ideje tartó erőszakos tombolásnak.

Mi valljuk, hogy MINDEN MAGYAR FELELŐS MINDEN MAGYARÉRT.

A probléma megoldása továbbra is az önkormányzat és a rendőrség kezében van, kérjük cselekedjenek!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink