16.8 C
Budapest

Ismét akcióban a Betyársereg: „HOL VAGY, CSEPELI ZAKLATÓ?”

Az elmúlt napokban olyan információk jutottak birtokunkba, melyek szerint Csepel egy bizonyos részén zaklatják az arra járó, sportoló hölgyeket. Mivel mozgalmunk természetesen ott is jelen van, ezért néhany tagunk, köztük lányos családapák is, kilátogattak a szóban forgó városrészhez, hogy kissé szétnézzenek.

A helyszínen találkoztak és beszélgettek a környéken lakókkal, illetve az egyik érintett hölggyel is sikerült beszélni. A zaklató aznap este sajnos nem járt arra, pedig szívesen elláták volna hasznos tanácsokkal, hogy mivel és hogyan vezesse le a felesleges energiáit…

Amennyiben az illető ismételten felbukkan, természetesen mi is újra szétnézünk majd arrafelé.

Csepelen nem csak a Betyársereg, de bajtársi szervezeteink, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Mi Hazánk Mozgalom is jelen vannak, így a település lakói ezen civil szerveződések irányából is számíthatnak segítségre, ha szükséges.

A Patrióta Sportmozgalom üzenete:

Eddzetek keményen, alkossatok erős, önvédő, önsegítő közösségeket, fogjatok össze önmagatokért, a családotokért, a településetekért és a hazátokért! Ha nehéz idők jönnek, ne érjen készületlenül benneteket a vihar.

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink