23.8 C
Budapest

Ismét hazudozik az Index – a Betyársereg közleménye (frissítve)

Az Index legújabb húzásaként a Betyársereget akarja összeugrasztani a HVIM-el és Toroczkai Lászlóval, ezzel próbálja megbontani a felek közötti szövetséget. Természetesen most is hazudozik a liberális média zászlóvivő oldala. A Betyársereg kíváló viszonyt ápol a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal éppúgy, mint Toroczkai Lászlóval. Mozgalmunk hivatalos közleménye.

Az Index által kitalált botránycikkhez, csak annyit tennénk hozzá, hogy annak semmilyen reális alapja nincsen. Az liberális firkászok ismét csak a saját szenzációhajhász eszközeikkel hazudoznak, hogy ezzel növeljék olvasottságukat. Szánalmas kísérlet ez, amivel csak saját magukat járatják le és persze teljesen hiteltelenné válnak, mindenki szemében.

11703326_679642318837103_6696969440973927304_o
A felvétel a kérdéses napon készült

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) közleménye

A HVIM és a Betyársereg között megbonthatatlan a testvéri szövetség, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy Tyirityán Zsolt ott volt a HVIM pénteki rendezvényén, Zagyva György Gyula pedig részt vett a betyárok hétvégi családi napján, egy másik rendezvényen pedig közösen tartottak előadást. Az összeugrasztási kísérlet mögött titkosszolgálati akció állhat, melynek nyomán az Indexnek sikerült ismét hazudnia.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink