15.4 C
Budapest

Nemzeti jelképeinket gyalázzák a buzik – rendezvények a deviánsok felvonulása ellen

Miközben a buzik, az immár 10 naposra duzzadt ocsmánykodás sorozatukat élik, még jól meg is gyalázzák  hazánk nemzeti jelképeit. A hazafiak ismét harcos kiállásra készülnek a deviánsok ellen!

Több szélsőliberális portál is beszámolt arról a kezdeményezésről, amelyet szintén szélsőséges liberális, buzilobbista tumblr-felhasználók indítottak el, akik csatlakozni kívánnak az aberrált homoszexualitást propagáló szombati szégyenmenethez. Az aberrációval szimpatizáló mikrobloggerek az Alkotmány utca sarkához hirdettek találkozót, melynek plakátján egy sárga hajú, kifestett arcú, szivárvány színekben „pompázó” Horthy Miklós szerepel. Magyarország egykori kormányzóját a cink.hu portál egyik szerkesztője, Szily László „minden eddiginél dögösebb Horthy ‘Buzi’ Miklósnak” nevezte.

tumblr_n824b3JsHl1rb1waao1_1280
A gyalázatos buzi „alkotás”

A Rajosbebike nevű tumblr-felhasználó, az esemény egyik szervezője azt írta: „mivel feltehetőleg többen is megyünk a szombati Budapest Pride-ra, arra gondoltunk, mehetnénk akár csoportosan is, demonstrálva, hogy a magyar tumbler-szcéna bizony teljes mellszélességgel kiáll a hazai buzilobbi mellett, szóval aki magáénak érzi a kezdeményezést, az csapódjon (a megjavított horthy miklósért köszönet prolideppnek)”.

Az Alfahír több internetes fórumról úgy tudja, hogy máris többen odacsapódnának a szervezőkhöz, de nem azért, hogy a buzilobbisták közé álljanak, hanem, hogy odacsapjanak azoknak, akik meggyalázták Horthy Miklóst.

Rendezvények a buzivonaglással szemben

Az elmúlt 1-2 évben a korábbiakhoz képest visszaesést mutatott a nemzeti ellenállás a buzifertővel szemben, idén azonban úgy tűnik, ismét törődésükről biztosítják a normális, hagyományos értékrendekkel bíró hazafiak a betegségüket örvendezve mutogató homokosokat.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom 2014. július 5-én (szombaton) két demonstrációval is készül, mozgósítva a teljes tagságát. Egyszer 16:00 órától ún. vonulásos tüntetés keretében az Olof Palme – Hősök tere – Andrássy út – Nagymező utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Kossuth Lajos tér útvonalon (lezárt útszakaszon) hívják fel a figyelmet a nemzeti radikálisokat érintő megkülönböztetésekre, jogegyenlőtlenségre. A rendőrség és az ügyészség a 2010 előtt megszokott, majd 2010-től is töretlenül folytatott jogsértő munkavégzésére a fővárosban tartózkodó nagyszámú turistára is gondolva anyanyelvünk mellett angol nyelvű szórólapokon hívják fel a figyelmét.

Anti_Gay_and_Lesbian_movements_sign
Áll ki a buzilobbi ellen július 5-én, a normalitás jegyében!

A másik rendezvény egy családi nap lesz, melyet két órával később, 18:00 órától 21:00 óráig a budapesti Olof Palme sétány, George Washington sétány és Paál László út által közrezárt füves területen tartanak. A rendezvényükön kiemelt szerepet szentelnek a gyermekeknek, azon belül is a rájuk leselkedő veszélyek (kábítószer, devianciák stb.) megismertetésére, az azok ellen történő hatékony védekezés jegyében, megszólítva a felelős szülőket (apa és anya) is, akiknek megkerülhetetlen feladataik vannak a nevelés területén.

Július 5-én szombaton tehát buzivonulás! Ne hagyjuk őket magukra! A Betyársereg bár nem szervezetten, de ott lesz az ellenállók és a normális gondolkodók közösségében. Aki esetleg felháborodna azon, hogy a betyár harcosok miért nem állnak ki nyíltan, betyár pólóban a deviánsokkal szemben, azoknak elmondanánk: ez még mindig az a rendszer, amelyben a deviánsokat minden eszközzel és erővel megvédik. Okosan kell cselekedni és ellen kell állni, nem szabad csendben tűrni a liberális fertő terjesztését fővárosunk utcáin!

(Deres.tv, Alfahír nyomán)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink