19.8 C
Budapest

Jótékonysági főzőversenyen nyert díjat a Betyársereg csapata

A nemrégen Bogácson megrendezett XII. Tárcsás Ételek Főzőversenyén megmérette magát a Betyársereg is. A Kóbor Betyárok meghívásának köszönhetően a Pesti Klán csapata nemcsak részt vett a rendezvényen, de kétféleképpen is öregbítette a Sereg jó hírét.

Az egyéb ételek kategóriájában a versenyen különdíjat ítélt a szakmai zsűri a Betyársereg csapatának. A díjat – oklevelet és serleget – a csapat szakácsa, Furuglyás Zoltán vette át a színpadon a zsűri elnökétől. Remek érzés volt, hogy a Betyársereg nevét rengeteg csapat, jelenlévő szervezet és a városvezetőség is pozitív kontextusban hallhatta a hangszórókból.

A nemes vetélkedés mellett a segítségnyújtásban is részt vettek a betyárok. A különdíjjal jutalmazott csülkös körömpörkölt kiadagolásából származó bevétellel – megtoldva még egy kis összeggel – a Betyársereg nevében a Pesti Klán is hozzájárult a kis tízéves Nimród gyógykezeléséhez is. A Kóbor Betyárok által szervezett jótékonysági gyűjtés ugyanis neki szólt. Testvéreink a Motoros Klánból szintén meglátogatták a rendezvényt és ők is hozzáadtak a gyűjtéshez.

A rendezvény végén az összegyűjtött adományt és segítséget könnyeikkel küszködve köszönték meg a kis Nimród szülei. Nagyszerű volt egy remek magyar kissrácnak és a családjának segíteni és megmutatni, hogy milyen sokoldalúan kiváló csapat a Betyársereg.

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink