12.8 C
Budapest

Kaliforniába ment volna zavarogni az Antifa, de megijedt a Hells Angelstől

Mint ismeretes, az Egyesült Államokban zajló zavargásokban igen aktív részt vállalnak bizonyos csoportok, kik magukat antifasisztának nevezik. Törnek, zúznak, fosztogatnak, világszerte ez az ismérvük. Legalábbis ha túlerőben vannak és nincs számottevő ellenállás. Donald Trump, amerikai elnök korábban már felvetett annak lehetőségét is, hogy nyilvánítsák a közvélemény előtt csak Antifának nevezett társaságot terrorszervezetnek.

Az elmúlt napokban történt, hogy az Antifa bejelentette, ezúttal Kaliforniába mennek, szándékukat azzal nyomatékosították,

nem lehet őket megállítani, aki útjukba mer állni, azt erőszakkal söprik félre.

A híres motoros banda, a Hells Angels viszont visszaüzente nekik, a kihívást elfogadják,

ők azért mégiscsak megpróbálnák, várják őket. Az Antifa gyorsan visszavonulót fújt, lemondták a tüntetést.

A Betyársereg ezúton is gratulál az amerikai hazafiaknak!

Szélsőséges helyzetben csak az értékalapú, erős közösségek képesek megvédeni magukat, és környezetüket, miközben a hivatalos szerveket térdre kényszeríti a politikai korrektség. – egy bajtársunk gondolatai ezek, amely az adott szituációban teljes mértékben megállja a helyét!

Külön kiemelnénk, hogy a magyarországi Hells Angels a Betyársereg számára baráti szervezet. Így még nagyobb büszkeséggel tölt el bennünket ez a hír!

Végezetül pedig egy kis könnyed humorral zárnánk a hírt. Egy elképzelt szituációról, ami talán nem is állhat olyan messze a valóságtól…

– Antifák: Minket nem lehet megállítani!
– Hells Angels: Fogd meg a söröm!

elemi.hu nyomán Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink