21 C
Budapest

Koporsószögek II. – Tüntetések, zsoldos veszély

Szívből remélem, hogy a cikk végére meg tudom világítani azt a lehetséges veszélyt, azt a tényt, amit szerte a világon több százmillió ember már pontosan tud! A valós és ezzel könnyedén tovább tüzelt elégedetlenségek mögött számító érdekek vannak, amelyek, mint ahogy láthattátok több országban, nem riadnak meg a brutális erőszaktól sem és a konfliktushelyzetben egyáltalán nem érdekli őket az addig felhasznált emberek élete. Sőt! Ha halnak az a legjobb!

10373492_10152653815974615_6993726695453501292_n

Az első nyíltan zsoldos munkával foglalkozó magáncég Eeben Barlow dél-afrikai nyugállományú alezredes vezetésével 91-99-ig működött és nem csak harcedzett veteránokat közvetített ki munkákra, hanem képzésekkel, háttértámogatásokkal is foglalkozott. Bizonyára hallottatok már a Black Water-ről, Greystone-ról, hogy csak a nevesebbeket említsem, és gyanítom Ti is láttátok azokat a híreket amelyekben nyíltan kimondják, hogy külföldi zsoldosok vettek részt a kormányokat megdöntő harcokban.

Mi a valóság? Miként működik ez úgy az orrunk előtt, hogy a mainstream média úgy tudja bemutatni: könnyűfegyverekkel felfegyverzett civilek elüldözik a gaz, korrupt, népnyúzó diktátorokat?

A technika igen egyszerű. Nem csak politikai vonalon van meg a háttérhatalomnak a kontrollja, hanem gazdasági, pénzügyi és, ami most számunkra fontos: szervezeti szinten. Minden társadalomban vannak különböző érdeklődési körök: nemi identitás, vallás, nemzeti hovatartozás stb. szintjén több ezer, tízezer szerveződése, amelyek részben virtuálisak, részben valósak. Ezeket a csoportokat ellenőrizni, azokba beszivárogni, kontrollálni egy könnyed csuklógyakorlat egy olyan irányítónak, amelynek a feladata a szervezetek fölötti ellenőrzés. Na, de ami most igazán fontos információ, amit nem volt hajlandó tudomásul venni Janukovics alatt az SZBU sem! Az a felforgató tevékenység, ami ott sikeresen működött és jelenleg itt még az ún. „soft” stádiumban van, nem csak látható tartományba került, de már most is jelent itt az országunkban. Nem csak a civil szervezetek (HaHa, DK, Együtt PM, Krétakör, Szivárványmisszió stb és sok elkeseredett ember) vannak jelen a tüntetéseken, hanem egy sokkal brutálisabb erő, ami csak akkor bújik elő, ha szükség lesz rá. Három éve a Bitó kör holdudvara elkezdte megszervezni az erőszakos kormányváltás „puha” hátterét. Konkrétan azokat a civil szervezeteket kezdték összehangolni egy professzionális rendszerbe, amelyekbe beértek a csápjaik. Három év alatt a külföldi támogatásokkal olyan erős csoportok nőttek fel, amelyek egy részét politikai vonalon már láthattuk a választások alatt. Az előbb a tavaszi választás, majd most az őszi elveszítése után beindult az a terv, amiről Földi László ex hírszerző is nyíltan úgy beszélt, hogy külföldi titkosszolgálatok tudatos, államellenes munkája. Ami most jól látszik az az, hogy két hónapja tesztelve van minden megmozdulás, tesztelik és elemzik rendőrség reakcióját, a társadalomét. Ma úgy néz ki a társadalmunk nagytöbbsége olyan passzív rezisztenciában van, amelyből kimozdítani nem egykönnyen lehet.

10841277_1505853726348104_533543941_n

Mi a nagyon veszélyes a jelen tüntetéseiben azon felül, hogy mélységében nem azt az érdeket képviselik, mint amit szeretnének?

Az a veszélyes, hogy ezeket a megmozdulásokat a média ügyesen tálalja és már számtalanszor mutatta meg világ szinten ez a média, hogy miként tudja elhitetni azt, hogy néhány AK-47-essel hadseregeket lehet legyőzni. Ekkor jönnek képbe azok a fönt említett professzionálisan felfegyverzett és képzett PMC (Privat Military Company) csoportok, amelyek az egyébként izgatott tömegben az iniciáló szerepét töltik be. Ez az, ami egy igen reális veszély itthon is. Ezt nem látta az SZBU 30.000 fős titkosszolga gárdája sem és ezért kellett a profi testőröknek gyakorlatilag kimenekíteni az országból az elnököt. NEM csak a felfegyverzett szélsőjobb üldözte, és nem a felfegyverzett szélsőjobb volt az, ami a háttérben profi technikával irányított, hanem zsoldos cégek, amelyeket államok, titkosszolgálatok bíznak meg a piszkos munkával. Ez az, ami jelenleg itt Magyarországon is meg van! Egy megszervezett kör, amely kiviszi az utcára az embereket az egyébként valós és jogos sérelmeik okán és egy olyan háttér, ami még nem mutatta meg magát. Ezt a hátteret, ahogy anno nem látta az SZBU, úgy lehet, hogy az itthoniak sem látják. Amit tudnotok kell: ha komolyabb erőszakba megy át bármelyik tüntetés és elindul a folyamat, akkor azt nem a magyar emberek nagy többségének akarata, és itt most nem néhány kuka felgyújtására gondolok. Annak a körnek, amely a háttérből akarja, hogy káosz legyen most Karácsony előtt meg kell mozdítani úgy az embereket, hogy egy eddig ismeretlen helyzetet fel tudjanak használni céljaikra.

Blackwater-in-Ukraine-563x430_zps3acc8be5

Ja, és végezetül: felvetődik a kérdés, hogy vajon hol vannak ezek a zsoldosok? Itt körülöttünk. Több nemzetközi zsoldos cégnek van magyar képviselete, toborzó irodája és kiképzőterepe itt Magyarországon.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink