11 C
Budapest

Magyar kamionosra támadtak néger vadállatok calaisnál

A megtámadott kamionsofőr felesége tájékoztatta a hírügynökségeket arról a brutális esetről, amikor férje tegnap hajnalban Calais felé tartó autópálya egyik pihenőjében aludt, amikor arra ébredt, hogy rángatják a kamiont. 

calais-1

Kiszállt a vezetőfülkéből, de egy vascsővel rámért ütés leterítette. Az arcára és a mellkasára záporoztak az ütések, de szerencsés módon a sofőrnek sikerült visszakapaszkodnia a vezetőfülkébe. Talán ennek köszönheti az életét, hiszen valószínűleg agyonverték volna a néger vadállatok.

A gépjármű ablakait betörték és megpróbálták a magyar férfit kiráncigálni onnan, eközben tovább ütlegelték. Egy francia kamionsofőr látta a támadást, ő értesítette a rendőrséget.

calais-2

Afrikai majmai a kamion sofőrök minden útját megkeserítik.

A magyar hatóságok felvették a kapcsolatot a francia kollégáikkal, jelenleg kórházban tartják a férfit, mert egyenlőre nincsen kihallgatható állapotban. A francia hatóságok szemtanúkat keresnek, jelenleg azon személyek felkutatása zajlik, akik az autópálya azon szakaszán tartózkodtak, ahol a támadás történt.

A néger vadállatok elmenekültek a helyszínről a rendőrség kiérkezése előtt. És ahogy az lenni szokott, a kamiont kirabolták.

Az esettel kapcsolatban – ahogy információkhoz jutunk – visszatérünk. A megtámadott magyar kamionosnak mielőbbi felépülést kívánunk!

(Nagy Zsuzsanna – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink